Search

Upitali smo našu poznatu stilisticu da složi tri ključna jesenska looka. Ovo su njeni prijedlozi

Upitali smo našu poznatu stilisticu da složi tri ključna jesenska looka. Ovo su njeni prijedlozi

Tekst: A.P.

Ivana Pavić je bez sumnje jedna od najzaposlenijih domaćih stilistica iza koje stoji bezbroj odrađenih snimanja. Nedavno je odlučila napraviti korak dalje u svom poslovanju I omogućiti svima usluge stiliziranja kroz stilističko online savjetovanje Virtual Stylist. Ovim potezom je željela dati do znanja da usluge stilista ne moraju I nisu nužno vezane za poznate osobe, već da svatko može dobiti svoj idealan look I pomoć pri odabiru istoga. ““U svom dosadašnjem radu susretala sam se s puno ljudi van modne, showbizz i event industrije koji su me s velikim zanimanjem ispitivali o mome poslu i u većini slučajeva razgovor bi se završio na tome da i oni žele i trebaju uslugu stilista u svom svakodnevnom životu, no iz straha i neznanja sve bi ostalo na riječima i pokojem usputnom savjetu.” – kazala je.

Upitali smo našu poznatu stilisticu da složi tri ključna jesenska looka. Ovo su njeni prijedlozi (фото 1)

Puno je žena, ali i muškaraca koji se oblače neadekvatno svojoj tjelesnoj građi, masi, visini i često pogrešnim kombiniranjem odjeće i modnih dodataka sebi naprave dodatni problem te si primjerice dodatno skrate figure ili pak sakriju dijelove tijela koje bi trebali otkriti. Važno je shvatiti činjenicu da nismo robovi odjeće, nego da ona nama služi. I dalje živimo u svijetu gdje je vizualni dojam prvi kontakt koji se ostvaruje i zašto ga ne učiniti najboljim mogućim.

Cilj ove usluge je svim ljudima približiti stilističke usluge i olakšati im izbor odjeće za svakodnevne obaveze i posebne prigode. Također usluga je cjenovno prihvatljivija od stilističkog savjetovanja uživo te nema lokacijskog i vremenskog ograničenja. Kao mali preview Ivanu smo zamolili da nam izdvoji tri ključne jesenske kombinacije koje možete pronaći u modnim trgovinama, a koje su u skladu s vodećim trendovima hladne sezone. Njen odabir je pao na svima omiljene nude nijanse, geometrijski uzorak i naravno neizostavno odijelo. U nastavku pogledajte što je odabrala i pronađite kombinaciju za sebe.

Virtual Stylist uslugu možete naručiti na https://www.ivanapavic.com/services, gdje vas čekaju detaljne informacije kako usluga funkcionira kao i koraci samog naručivanja usluge.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više