Search

Louis Vuitton je lansirao zimske čizme koje izgledaju poput jastučića

Louis Vuitton je lansirao zimske čizme koje izgledaju poput jastučića

Tekst: BURO.


Prvi put smo ih vidjeli u listopadu na LV reviji za proljeće/ljeto 2021. Nosila ih je belgijska glazbenica Lous and The Yakuza i od tada razmišljamo o tim jastučić čizmama. Njihov službeni naziv je Pillow Boots i inspirirane su pufastim čizmama koje se nose nakon skijanja. Zašto su nam tako privlačne? Radi se o ravnim, udobnim i mekanim čizmama koje su taman toliko ružnjikave da su u stvari neodoljive. A I sama ideja da na nogama nosimo nepromočive jastučiće jako dobro ide s ovom godinom.

Na izvrnutim rubovima se nalazi klasični LV monogram koji je također apliciran i na vezice te predstavlja kontrast u odnosu na robustan đon i sam materijal od kojeg su čizmice izrađene. Plus pojavile su se u pravom trenutku kada smo odustali od svih modnih eksperimenata i posvetili se uživanju u udobnoj strani mode. Nije trebalo puno vremena da za njima poludi i Instagram.

Kako ih nositi? Nicolas Ghesquière, kreativni direktor brenda Louis Vuitton, zamislio ih je kao obuću za sve prigode. Na reviji smo ih vidjeli u kombinaciji s haljinom, ali i uz patchwork bermuda hlačice. U zimskoj varijanti ih nose influencerice i to uz minimalističke kombinacije. Trenutno su dostupne u dvije boje – crnoj i khaki, i možete ih pronaći na LV online shopu i u dućanima.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više