Search

Američki streetwear brend Renowned LA za koji kreira splitski dizajner ima novi lookbook

Američki streetwear brend Renowned LA za koji kreira splitski dizajner ima novi lookbook

Kolekcija koja je izašla u svim svjetskim medijima

Urednik: A.P.


Mladi Splićanin Duje Stojak predstavlja novu kolekciju za los anđeleski brend Renowned LA koja je dobila pozitivne recenzije u nekim od najpoznatijih magazina na svijetu. O efektu koji ovaj brend ima na muški streetwear nedavno je pisao veliki Forbes magazin, a dobar dio svog sadržaja u muškoj rubrici im je posvetio i ugledni WWD.

renowned

"Kroz kolekciju SHADOWS SS19 koristimo kontrastne boje i grafike kako bismo pokazali unutarnju borbu između snova i stvarnosti. Motiv vuka u kolekciji predstavlja glad i surovu realnost ka postizanju ciljeva i snova. Suprotno tome, grafike izlazećeg sunca i sjenke ilustriraju svjetliji pogled ka budućnosti." kažu osnivač John Dean i kreativni direktor Duje Stojak. "Željeli smo stvoriti kolekciju koja je kulturno aktualna - ali i ukorijenjena u američkoj povijesti i samoj ideji koja stoji iza fraze američkog sna."

"Svjetlo ne može postojati bez mraka", kaže Dean. "Bilo da su društvene, političke ili unutarnje, bit će prepreka koje će vam blokirati put do uspjeha. "SHADOWS" se odnosi na suočavanje s tim preprekama, pronalaženje unutarnje snage da se prevladaju i manifestiraju na drugoj strani. Vraćamo ljudima koje je svijet zaboravio. "

renowned

renowne

renowned

renowned

renowne

renwoned

renowned

renowned

renowned

Renowned Kolekcija "SHADOWS" je dostupna od 27. ožujka, a osim online, bit će dostupna u Luisa Via Roma, VFILES, Extra Butter NYC, Galleria Department Store - Seoul, HANKYU - Tokyo. Osim aktualne kolekcije, Renowned sprema ekskluzivnu kolekciju u suradnji s PLAYBOY white label koja će svjetlo dana ugledati u drugoj polovici 2019. godine. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više