Search

Hrvatska muška moda na ulicama Berlina

Hrvatska muška moda na ulicama Berlina

Uoči Tjedna mode u Berlinu


Image: PR

Poznati dizajner Ivan Mandžukić predstavlja kampanju za svoju aktualnu zimsku kolekciju, koju će za par dana predstaviti svjetskoj modnoj sceni na Tjednu mode u Berlinu

Ivan Mandžukić, koji se krije iza brenda Ivanman, već sezonama oduševljava svjetsku modnu publiku na jednom od najprestižnijih tjedana mode u svijetu, stoga ne čudi da o njemu pišu i najvažniji svjetski magazini poput Voguea, Harper's Bazaara, njemačkog Kaltblut magazina, Berliner Zeitunga i brojnih drugih. Ovosezonska kolekcija tradicionalno obuhvaća najbitnije komade za svakog muškarca poput odijela, košulja, hlača, sakoa, majica, ali i mnogo modnih dodataka – sve začinjeno Ivanovim modnim potpisom.

Hrvatska muška moda na ulicama Berlina (фото 1)

"Kampanju za novu kolekciju izbacujem prije Tjedna mode u Berlinu i izuzetno sam uzbuđen zbog toga. Revija će se održati za par dana i nadam se da ću i dalje pravdati visoka očekivanja njemačkih modnih urednika, ali i svjetskih, te buyera i ostalih gostiju moje revije", izjavio je Ivan Mandžukić te nadodao "I u ovoj kolekciji, kao što se vidi, ostao sam dosljedan sebi, svom kroju, viziji muškarca koja je itekako dobro prihvaćena svagdje. Trudim se kombinirati klasiku sa suvremenim elementima u muškom odijevanju što je, koliko vidim, itekako dobro prihvaćeno. Trudim se muškarce izvući iz palete boja na koje su naučeni i to mi uspijeva."

Hrvatska muška moda na ulicama Berlina (фото 2)

U glavnoj ulozi nalazi se poznati model Adom Wieneke (Spin Model Management), a fotografije potpisuje renomirani njemački fotograf Grayson Lauffenburger. Za kosu i make-up angažirana je Gita Kurdpoor, koja potpisuje i styling. Za ovu kampanju cipele je ustupio poznati njemački brend Shoepassion.

Hrvatska muška moda na ulicama Berlina (фото 3)

Hrvatska muška moda na ulicama Berlina (фото 4)

Hrvatska muška moda na ulicama Berlina (фото 5)

Hrvatska muška moda na ulicama Berlina (фото 6)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više