Search

Hrvatski glazbenici zvijezde modne kampanje s.Oliver

Hrvatski glazbenici zvijezde modne kampanje s.Oliver

Modeli na jedan dan

Tekst: BURO.


Image: Aljoša Rebolj

Glazbenici s uspješnom inozemnom karijerom nakratko su svjetla pozornice zamijenili poziranjem ispred kamera, a sve kako bi predstavili novu kampanju brenda s.Oliver čija su zaštitna lica...

Modna marka s.Oliver predstavila je novu kampanju za kolekciju proljeće/ljeto 2018., a glavne zvijezde su glazbenici Luka Šulić i Stjepan Hauser, popularni glazbeni duo 2Cellos. Ova suradnja traje već nekoliko sezona, a poznati glazbenici, osim što se odlično snalaze u ulozi modela, svojim stilom i pristupom odijevanju sjajno se uklapaju u filozofiju brenda te predstavljaju viziju modernog muškarca. Baš su zato napravili kratki predah od svjetske turneje te snimili kampanju u idiličnom okruženju istarske vile.

Hrvatski glazbenici zvijezde modne kampanje s.Oliver (фото 1)

Bezvremenska elegancija glavna je odrednica brenda, koji ukorak s potrebama modernog muškarca, u svojim kolekcijama stavlja naglasak i na kvalitetu i funkcionalnost. S obzirom na to da moderni casual stil danas uvelike utječe i na odijevanje u poslovnim prilikama te ruši pravila klasičnog odijevanja, kolekcija s.Oliver BLACK LABEL izrazito je raznolika. Mijenjajući klasične forme odijevanja uvođenjem opuštenijih i sportskih krojeva, a i materijala, nastaje novi stil koji definira ovu sezonu - new formal. Bomber jakna ili barem neki njezini elementi mogu se pronaći u gotovo svakom komadu ove kolekcije, a naglasak sezone je upravo na detaljima: neobični printevi, zanimljive teksture, džepovi... Osim toga, komadi stvoreni za toplije dane, uz klasičnu plavu, bijelu i boju pijeska, obojeni su i sivom te avokado zelenom nijansom.

Hrvatski glazbenici zvijezde modne kampanje s.Oliver (фото 2)

Priroda, more, aktivni odmor i život u pokretu u fokusu su s.Oliver RED LABEL kolekcije. Athleisure - koncept koji spaja odjeću za sport i odmor sve je prisutniji, a to znači naglasak na funkcionalnosti pa su materijali lagani i tehnološki usavršeni za boravak na otvorenom, dok su kod dizajna prisutne jake boje i printevi. Iako dobar dio vremena provode u elegantnim kombinacijama u kojima nastupaju, momci iz 2Cellos-a jednako se dobro osjećaju i u casual i sportskim izdanjima, što su i pokazali na fotografijama kampanje.

Hrvatski glazbenici zvijezde modne kampanje s.Oliver (фото 3)

Hrvatski glazbenici zvijezde modne kampanje s.Oliver (фото 4)

Hrvatski glazbenici zvijezde modne kampanje s.Oliver (фото 5)

Hrvatski glazbenici zvijezde modne kampanje s.Oliver (фото 6)

Hrvatski glazbenici zvijezde modne kampanje s.Oliver (фото 7)

Hrvatski glazbenici zvijezde modne kampanje s.Oliver (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više