Search

Jedinstvena Rolex Daytona izložba po prvi put bit će izložena u Zagrebu

Jedinstvena Rolex Daytona izložba po prvi put bit će izložena u Zagrebu

28. i 29. rujna

Tekst: BURO.


Image: PR

U Zagrebu će se uskoro, točnije 28. i 29. rujna, održati jedinstvena Rolex Daytona izložba, i to ekskluzivno, u hotelu Esplanade Zagreb. Rolex zastupnik, Mamić i Rolex pozivaju vas da istražite priču o legendarnom satu, Oyster Perpetual Cosmograph Daytoni, kroz jedinstvenu izložbu posvećenu strasti za brzinom i moto sportu koji su inspirirali ovu ikonu kronograf sata.

Jedinstvena Rolex Daytona izložba po prvi put bit će izložena u Zagrebu (фото 1)

Ove godine, Mamić, ponosni član Rolex obitelji, slavi veliki jubilej - 40. godišnjicu partnerstva s Rolexom. Švicarski proizvođač satova sa sjedištem u Ženevi ima globalnu reputaciju za izvrsnost u kvaliteti, pouzdanosti i preciznosti svojih satova. Rolex Daytona izložba organizirana je kako bi se obilježila ova posebna prigoda te pružilo očaravajuće iskustvo kao znak zahvalnosti za podršku i lojalnost brendu tijekom četiri desetljeća.

Jedinstvena Rolex Daytona izložba po prvi put bit će izložena u Zagrebu (фото 2)

Kroz niz panela i interaktivnih prikaza, izložba će se vratiti korijenima i evoluciji privlačnog sata Cosmograph Daytona, nazvanog po gradu u američkoj državi Floridi, koji je sinonim za brzinu i cijenjen je od strane najbržih svjetskih vozača utrka i entuzijasta.

Rolex Cosmograph Daytona 116518LN

Posjetitelji izložbe imat će jedinstvenu priliku uživo vidjeti i diviti se novom satu Rolex Cosmograph Daytona u Oyster čeliku, opremljenom monoblok Cerachrom prstenom u crnoj keramici, kombinirajući tehničku izvrsnost i performanse, koje su poznate za Rolex, s karakterističnom estetikom inspiriranom jedinstvenim naslijeđem ovog modela.

Rolex Cosmograph Daytona 116500LN

Sat Rolex Cosmograph Daytona stvoren je 1963. godine i napravljen je za utrke. Vrlo brzo ostvario je nevjerojatan uspjeh u svijetu moto sporta, zahvaljujući svojoj pouzdanosti i performansama. Poznat samo kao Daytona, sat je stekao titulu ikone kao jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih kronografa na svijetu. Daytona je izazivačko ime koje je stvorilo vlastitu legendu, temeljenu na zemljanim rekordima u brzini, ultra snažnim motorima i utrkama na tvrdom pijesku.

Jedinstvena Rolex Daytona izložba po prvi put bit će izložena u Zagrebu (фото 3)

Više od 50 godina nakon stvaranja, Cosmograph Daytona i dalje se razvija. Rolex nikad nije promijenio svoj pristup: nastoji dizajnirati i izraditi kronograf koji najbolje odgovara traganju brenda za savršenstvom.

Izložbu je moguće pogledati 28. rujna od 9 do 22 sata i 29. rujna od 9 do 18 sati u hotelu Esplanade Zagreb. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više