Search

Predmet žudnje: Tenisice adidas Yung-96 komad su za ultimativne coolere

Predmet žudnje: Tenisice adidas Yung-96 komad su za ultimativne coolere

Ne možemo odoljeti ovom modelu

Tekst: D.D.


Image: Buzz Sneaker Station

Jesen je pravo vrijeme za kupovinu tenisica, a chunky modeli retro siluete ove sezone dominiraju ponudom dućana. Model koji odaje hommage 90-im godinama prošlog stoljeća - to razdoblje obilježile su sada ponovno popularne "dad" tenisice, a koji se ujedno ističe i suvremenim detaljima i udobnošću, je adidas Yung-96. Iako svoju inspiraciju vuče iz prošlih vremena, ovu tenisicu krasi nešto uglađenija silueta, bez da se puno oduzelo robusnosti modela, kojoj uvelike pridonosi debeli gumeni đon.

Predmet žudnje: Tenisice adidas Yung-96 komad su za ultimativne coolere (фото 1)

Prepoznatljive tri crtice, zaštitni znak njemačkog brenda kojeg je Adolf Dassler osnovao prije nešto više od 70 godina, krasi jarkocrvena boja koji čini idealan kontrast neon zelenom gornjištu tenisice. Dizajneri se nisu samo poigrali bojama, već i materijalima - guma, brušena koža i mrežica od sintetičkih vlakana, daju ovoj tenisicama Yung-96 statement izgled. Osim toga, pažnja je posvećena i udobnosti ovog modela nalik trkaćim tenisicama - materijal EVA midsole osigurava nosivost tijekom cijelog dana (i noći).

Predmet žudnje: Tenisice adidas Yung-96 komad su za ultimativne coolere (фото 2)

Iako su dostupne u različitih nijansama, posebno je upečatljiva ova neon verzija jer je idealna za kombiniranje uz večernje lookove. Isto tako, može poslužiti i kao "točka na i" svakodnevnim, pa i najjednostavnijim outfitima. Tenisice kojima ne možemo odoljeti pronašli smo u ponudi dućana Buzz Sneaker Station, a trenutačno im cijena iznosi 599,20 kuna što ih čini pravim ulovom za sezonu jesen/zima 2019/2020.

Predmet žudnje: Tenisice adidas Yung-96 komad su za ultimativne coolere (фото 3)

Leave a comment

više