Search

Robusni i moderni Diesel detalji za ljubitelje streetwear stila

Robusni i moderni Diesel detalji za ljubitelje streetwear stila

Satovi i nakit za muškarce

Tekst: BURO.


Image: PR

Muška moda u posljednje je vrijeme u fokusu, a za to su zaslužni dizajneri poput Virgila Abloha i Demne Gvasalije koji kreiraju luksuzne streetwear komade. Taj je stil posljednjih sezona postao glavni hit među muškarcima, a kvalitetne i cool komade za upotpuniti svaki outfit mogu se pronaći i u Dieselovoj ponudi...

Modni dodaci i satovi u edgy stilu već su dugo vrijeme dio ponude talijanskog brenda Diesel, prateći tako ready-to-wear kolekcije odjeće te kolekciju cipela. Kako je brend već godinama upoznat s glavnim modnim trendovima, kojima se prilikom dizajniranja komada poklanja velika pažnja, tako je vidljiv ovogodišnji zaokret prema luksuznom streetwear stilu koji je zavladao u svijetu mode. Iako su modni dodaci brenda oduvijek bili robusni i u industrijskom stilu, s naglašenim detaljima koji su zapravo funkcionalni, nova kolekcija još je više posvećena sitnim i cool detaljima.

Robusni i moderni Diesel detalji za ljubitelje streetwear stila (фото 1)

Možda najbolji pokazatelj su satovi, pogotovo oni koji su idealna mješavina klasike i sportskog stila - krasi ih jednostavan kožnati remen, ali i otkačeni brojčanik u nekoliko boja. Uz to, u proljetnoj kolekciji može se pronaći i nakit za modno osviještene muškarce kao što su narukvice s poludragim kamenjem i srebrom te metalno prstenje i kožnate ogrlice. Na modernim dodacima isprepliću se sjajni i mat detalji, a pogotovo su upečatljivi satovi s mat crnim i maslinastozelenim kućištem. Svi se robusni modeli za ljubitelje streetwear stila mogu pogledati i kupiti putem online shopa satovi.com.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više