Search

Stajliš muškarci Zagreba: Ante Vrban

Stajliš muškarci Zagreba: Ante Vrban

Što nosi poznati arhitekt?

Tekst: A.P.


Image: Senja Vild

Poznati arhitekt nam je pokazao svoju jesensku kombinaciju i odgovorio na nekoliko blic pitanja o stilu

Arhitekt Ante Vrban je zasigurno jedan od najbolje odjevenih muškaraca u gradu. Uvijek elegantan, na visini zadatka Ante bi se lako mogao uklopiti u neku talijansku modnu priču u kojoj vlada sofisticiran pristup odijevanju i načinu života. Iz tog razloga je idealan sugovornik u našoj blic rubrici "Stajliš muškarci Zagreba" u kojoj nam je otkrio nekoliko detalja o svom stilu.

Koliko se tvoj stil mijenjao kroz godine?

Svaki dan što smo stariji smo iskusniji i drugačiji. Tako se mijenja i stil. Samo, u mom slučaju su to detalji. Uvijek govorim da čovjek koji radi mora izgledati kao svoj posao. Moda je sastavni dio svakog sastanka. Šalje prvu vizualnu poruku, nije presudan, ali je jako važan. Od malena smo brat i ja nosili odijela u prilikama kada je to primjereno. Tako da se danas osjećam jednako ugodno i u sportskoj varijanti i u smokingu. Možda idem prema klasičnijem stilu kako sam stariji.

Ante Vrban

Koji komad u svom ormaru mora imati svaki muškarac od 30 godina?

Ovisi o poslu kojim se bavi, ali mislim da bi svatko trebao imati ono u čemu se najbolje osjeća. Bijele košulje i jeans za casual, barem jedno tamno plavo odijelo, jer je to klasik koji funkcionira uvijek i kožnu jaknu. Sve ostalo je stvar dodataka koji mogu biti skroz individualni. Ali, baza garderobe je uvijek najbolja kada je vječni klasik s nekim twistom koji vas čini drugačijima od drugih.

Ante Vrban

Pet stvari u ormaru koje su ti najdraže?

Imam lagani fetiš na crne jakne. Imam ih u ormaru preko 30, volim Dior Homme i Tom Ford. Oni prevladavaju općenito u mojoj garderobi.

Idealna poslovna kombinacija?

Bijela košulja mi je najdraži odjevni predmet, isporučuju mi po mjeri svake godine iz Tom Forda i Burberryja. Dakle, bijela košulja svakako, ovisi o dnevnom rasporedu - ako je dan ugovaranja, onda sam u odijelu. Ostale sam dane u košulji i hlačama.

ante vrban

Vjeruješ li u onu izreku da odijelo čini čovjeka?

Apsolutno ne, čovjeka definira njegov rad i rezultat.

Ante Vrban

Koliko si pomodan?

Mislim da klasika i elegancija nikada ne izlaze iz mode. Ali se trudim biti up-to-date. Ono što mi se sviđa, jednostavno kupim. Tako općenito funkcioniram.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više