Traži

Probudite umjetnicu u sebi uz Freywille

Probudite umjetnicu u sebi uz Freywille

Kolekcija 'Magic Sphinx'


Freywille kolekcija 'Magic Sphinx' posvećena je kreativnosti, poticanju stvaranja i umjetničkog izražavanja. Svojim elegantnim tijelom lava koje simbolizira snagu, krilima orla za slobodu i kreativnost, te prelijepom ženskom glavom za intelektualnu superiornost, veličanstvena Sfinga nas poziva da istražimo svoje snove, da se ohrabrimo probuditi umjetnika koji postoji u svima nama.

Inspiracija mističnom Sfingom pretočena je u vizualno snažne i simbolične trodimenzionalne motive koji na emajlu kao slikarskom platnu oživljavaju ovo čarobno mitološko biće. 

Niz kolorističnih setova koji čine ovu Freywille kolekciju nose nazive prema svojim bojama: Coral, White Pearl, Royal Blue, Turquoise i Platinum. Izbor najdražeg 'Magic Sphinx' seta nije uvjetovan isključivo odjevnom kombinacijom koju s njime želite naglasiti, već dozvoljava potpuno prepuštanje osjećajima, a zanimljivo je kako svaka boja ima određeno simboličko značenje i psihološko djelovanje.

Odličan ljetni izbor je hladni osvježavajući Freywille set Magic Sphinx Turquoise. Donosi potreban dašak uzbuđenja neutralnim tonovima, odlično se kombinira sa smeđim i zelenim nijansama, a s tamnoplavom bojom stvara klasični mornarski ugođaj. Ova boja mora i ledenjaka ističe samopouzdanje i ljepotu te simbolizira budnost, jasnoću te otvorenost uma. U mnogim kulturama vjeruje se da djeluje zaštitnički kao talisman jer je to boja dubokog suosjećanja i ozdravljenja, boja istine i vjere, inspirirana vodom i nebom.

Freywille set Magic Sphinx White Pearl odiše profinjenom ženskom minimalističkom elegancijom. Idealan je luksuzni dodatak za svečane prilike uz crne i bijele odjevne kombinacije. Bijela boja bisera simbolizira čistoću, svježinu, lakoću i dobrotu, a odabiru je samopouzdane žene koje vole jednostavnost, eleganciju i otmjenost!

Za dodatne informacije o nakitu  i luksuznim modnim dodacima tvrtke Freywille posjetite www.freywille.com i Facebook stranicu Freywille Zagreb.

Foto: Mare Milin (Nina Badrić), PR

Napišite komentar