Search

6 načina kako kombinirati baloner

6 načina kako kombinirati baloner

Svjetske trendseterice kao inspiracija

Tekst: BURO.

Listopad je idealno vrijeme za usklađivanje kombinacija uz baloner. 1901. popularizirao ga je njegov proizvođač Burberry, a otada je evoluirao u životnu filozofiju jer uz udobnost i zaštitu od vjetra i kiše, daje pravi modni pečat svima koji se odluče na njega. Ove je godine brend Burberry čak predstavio globalni projekt "Art of the Trench" posvećen ovom odjevnom predmetu, što samo svjedoči o njegovoj važnosti na svjetskoj razini.

Baloner se prije svega odlikuje svojom univerzalnošću. Može ga se kombinirati s koktel haljinom, trapericama, balerinkama i cipelama na visoku petu. Sve će se to jasno moći vidjeti u izboru načina kako kombinirati baloner koji smo vam pripremili u nastavku.

Britanski stil

Alexa Chung kombinira klasični baloner s balerinkama u špic i mini haljinom. Stil kakav smo navikli viđati na ulicama Londona.

baloner2

Istančani ukus

Talijanska modna blogerica Chiara Ferragni s bloga Blonde Salad izabrala je baloner bež boje s kožnim dodacima boje konjaka. Uz to je kombinirala sunčane naočale okruglih okvira, torbicu preko ramena i gležnjače crne boje.

baloner3

Blještavi odabir

Miroslava Duma kombinira blještavi baloner metalik boje s bijelom košuljom i šljokičastom pencil suknjom smaragdne boje.

6 načina kako kombinirati baloner (фото 1)

Sportski stil

Britanski model Jourdan Dunn bira ugodnu svakodnevnu varijantu - baloner kraćeg i sportskog kroja s kožnim rukavima. Nadopunila ga je crnim bikerskim čizmicama i crnom torbom.

6 načina kako kombinirati baloner (фото 2)

Futuristički stil

Zvijezda britanskog street stylea Poppy Delevingne odabrala je baloner od lakirane kože boje trule višnje. S ovakvim upečatljivim komadom kombinirala je minimalnu količinu dodataka i prirodni make-up.

6 načina kako kombinirati baloner (фото 3)

Ženstveno

Zar možete zamisliti Victoriju Beckham u niskim cipelama? I uz klasičan komad kombinira crne gležnjače na tanku petu i predimenzionirane sunčane naočale. Iako je otada prošlo mnogo godina, nije bez razloga svojevremeno dobila nadimak Posh.

6 načina kako kombinirati baloner (фото 4)

Tekst: D.Č.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više