Search

Kako nositi popularnu veliku kragnu? Ovako to radi Lidija Lešić

Kako nositi popularnu veliku kragnu? Ovako to radi Lidija Lešić

Tekst: A.P.


Prije koji dan smo pisali o trendu velikih kragni koje su preplavile Instagram, ali i ponudu high street trgovina. Dolaze kao dodatak vestama, košuljama ili haljinama, ali i kao zaseban komad koji možete kombinirati po želji. Danas vam predstavljamo modele s potpisom malog neovisnog brenda My Choice iza kojeg stoji Lidija Lešić. U novoj jesenskoj kolekciji My Choice donosi nove modele kragni u 9 boja po vašem izboru, što znači da imate custom verziju svoje kragne. Ovdje se ne radi o mass proizvodu, štoviše, za proizvodnju svake kragne je potrebno nekoliko dana i to zbog delikatnog načina izrade. Proces izrade kragni kreće s crtanjem mustre. Mustru treba izbosti, zatim staviti na platno, a nakon toga se mustra uz pomoć posebne prašine plave boje preslikava na platno. Taj cijeli proces oslikavanja platna pomoću prašine se zove fodrukanje.

Kako nositi popularnu veliku kragnu? Ovako to radi Lidija Lešić (фото 1)

Platno na kojem je mustra se stavlja u okvir i počinje se šlingati. Nove jesenske kragne imaju još jednu posebnost, a to je vezenje i sami birate vez u jednoj od 9 boja po izboru.

Kako nositi popularnu veliku kragnu? Ovako to radi Lidija Lešić (фото 2)

Kako ih nositi?

Lidija je najbolji model za vlastiti proizvod te nam je pokazala tri zgodne i jednostavne kombinacije u kojima kragne vode glavnu riječ. Kombinirajte ih s bijelom klasičnom košuljom i udobnim trapericama ispranog izgleda. Možete ih upariti s mekanim džemperom i elegantnim hlačama s naborima, ili s nešto raskošnijom bluzom i laganim trapez trapericama s prorezima.

Kako nositi popularnu veliku kragnu? Ovako to radi Lidija Lešić (фото 3)

Cijene kragni se kreću od 399,00 do 529,00 kuna, a dostupne su i veličine za djevojčice te ih možete kupiti u paru. Kao zgodan dodatak tu su plišane trakice pomoću kojih vežete kragnu i koje su također dostupne u 9 boja.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više