Search

Poklonite ljubavnu poruku u Freywille privjesku

Poklonite ljubavnu poruku u Freywille privjesku

Freywille Messager D´Amour

Tekst: BURO.


Poklonite ljubavnu poruku u Freywille privjesku (фото 1)

Za Freywille umjetnike biti romantičan znači primijetiti stvari o svojoj voljenoj osobi koje drugi ne primijete, te učiniti nešto posebno u vezi s tim što drugi ne bi učinili, a nije li Dan zaljubljenih idealno vrijeme za to? Čaroban Freywille privjesak Messager D´Amour stvoren je upravo za taj osjećaj slatke, senzualne intimnosti koja će vas odvesti u romantičan bijeg iz svakodnevne rutine. Ovaj valjkasti glasnik ljubavi u sebi krije zarolani papirić, onakav na kojem su se u prošlosti pisale i prenosile ljubavne poruke, te tako oživljava i utjelovljuje divnu romantičnu gestu ispisane izjave ljubavi.

Poklonite ljubavnu poruku u Freywille privjesku (фото 2)
Messager D´Amour simbolizira osjećaj bliskosti, iskustvo jedinstva i cjelovitosti te ostaje kao divna uspomena od najdraže osobe koja se uvijek može nositi u blizini srca. Sastavni je dio svake od raskošnih Freywille kolekcija nakita inspiriranih umjetnošću i najljepšim ljudskim emocijama. Tako u kombinaciji s filozofskim porukama utkanim u jedinstvenim Freywille motivima uistinu postaje nezaobilazan podsjetnik na svevremensku romantiku.

Freywille

Freywille

Ručna izrada umjetničkog Freywille nakita podrazumijeva proces koji se sastoji od čak 100 pojedinačnih koraka, a velika pažnja posvećuje se svakom i najsitnijem detalju. Rezultat su jedinstvene umjetničke minijature koje slave život i sve njegove ljepote. Uistinu jedan od najposebnijih poklona s kojim možete razveseliti svoju bolju polovicu na Dan zaljubljenih.

Freywille

Za dodatne informacije o nakitu i luksuznim modnim dodacima tvrtke Freywille posjetite www.freywille.com i Facebook stranicu Freywille Zagreb.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više