Traži

5 stajliš proljetnih kombinacija Petre Nižetić

5 stajliš proljetnih kombinacija Petre Nižetić

S modnim dodacima iz Karla trgovina

Urednik: A.P.


Fotografija: Luka Nižetić

Petra Nižetić u zanimljivom street style editorijalu predstavlja najnoviju Marc Jacobs kolekciju

Lifestyle blogerica, novinarka i producentica Petra Nižetić nedavno se vratila iz Sjedinjenih Američkih Država koje su je potpuno modno inspirirale te je u suradnji s Karla prodavaonicama snimila zanimljiv street style editorijal u kojem nosi najnoviju kolekciju Marc Jacobs torbi i cipela. Marc Jacobs je dizajner koji tri desetljeća oblikuje granice američke mode, a njegov show je najvažniji događaj New York Fashion Week-a na kojem svake sezone prikazuje svoje modne igre. Svjetske trendseterice posebice lude za njegovim kvalitetnim i cool torbama, te cipelama koje su dostupne u određenim Karla prodavaonicama.

petra nižetić

"Za svog boravka u San Franciscu ušla sam u Marc Jacobs butik gdje nisam znala što bih prije izabrala iz najnovije kolekcije. Inače sam velika obožavateljica Marcovog dizajna, a posebno su mi fetiš torbe i cipele koje si uvijek priuštim kad imam tu mogućnost. Jako me veseli što su njegove torbe i cipele dostupne i kod nas.", izjavila je Petra.

petra

Karla prodavaonice neizostavna su destinacija damama istančanog modnog ukusa koje prate najnovije modne trendove. U dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku zaljubljenice u modu ulaze u čarobni svijet prestižne mode, okružene najnovijim torbicama i cipelama poznatih svjetskih brendova, a posebno se ističe i luksuzni brend Marc Jacobs.

petra

Ono što karakterizira Marcovo modno uvjerenje jest to da je svaka žena zvijezda vlastitog filma, a kroz radost rituala mode, šminke i mirisa, može dodatno istaknuti svoju individualnost i osobnost baš kao što je to postigla i Petra u modnoj priči u kojoj, osim Marc Jacobs torbi i cipela, nosi kreacije hrvatskih dizajnera Nebo, Arileo i Lulu Couture, te najnovijih komada iz Boutique Chic-a. Ovu lepršavu proljetno-ljetnu modnu priču Petra je upotpunila najnovijim modelima Sheriff & Cherry sunčanih naočala. Fotografije potpisuje Petrin brat Luka Nižetić, koji je i njezin stalni suradnik na lifestyle blogu ModaKomoda na Tportalu.

petra

petra

Novu Marc Jacobs kolekciju možete pronaći u jednoj od Karla prodavaonica u Zagrebu, Splitu, Zadru, Dubrovniku i Rijeci ili posjetite web shop na adresi: www.karla.hr.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor