Search

7 trendovskih stylinga s ulica Milana

7 trendovskih stylinga s ulica Milana

Što nose dame?

BURO.


Image: imaxtree

Sedam street style kombinacija koje su obilježile muški Tjedan mode

U Milanu je prije koji dan završio muški Tjedan mode. Manje atraktivan partner ženskih prêt-à-porter kolekcija ne privlači previše modnih urednica i trendseterica koje smo navikli viđati na couture tjednu ili standardnim prikazivanjima ženskih kolekcija. Moda je ipak još uvijek najdraža ženska igra te je ludnica koja vlada oko novih ženskih kolekcija proporcionalna broju street style fotografa i vrhunski uređenih žena koje u to vrijeme koračaju ulicama svjetskih modnih prijestolnica.

Milano look7

Neizbježno lice u prvim redovima svih revija i omiljena osoba fotografa je osebujna modna urednica Anna Dello Russo. Ova energična Talijanka je hodajuća reklama za brendove koji je s oduševljenjem odijevaju i šalju joj komade koje bi rijetki nosili u svakodnevnom životu. Ove sezone odabrala je malo smjerniji styling u odličnoj admiralskoj muškoj jakni Saint Laurent Paris i kožnim hlačama.

Milano look2

U Milanu smo vidjeli i kraljicu crne boje - Kate Lanphear. S prepoznatljivom kratkom platinasto plavom frizurom odjevena u minimalističku kombinaciju crne haljine od džerseja i crne duge bunde, Lanphear je osobita pojava na ulicama razmetljivog Milana. Sićušna Nataša Goldenberg ogrnula se najpopularnijim komadom 2014. godine - Burberry dekicom na koju su utisnuti njezini inicijali. 

U nastavku pogledajte još neke od stylinga s ulica Milana.

Milano look3

Milano look2

Milano look4

Milano look3

Related articles

Buro 24/7 Selection

više