Search

Split Street Style: svibanj 2014. by Estée Lauder

Split Street Style: svibanj 2014. by Estée Lauder

Splićanke zasjale s novim proljetnim bojama ruževa

Urednik: BURO.


Image: Sonja Dvornik

Renomirana beauty kuća Estée Lauder predstavlja novu kolekciju ruževa za usne nazvanu "Envy"

Iza dvadeset novih zamamnih nijansi ( 15 dostupno u Hrvatskoj) stoji kreativni director kuće Tom Pecheux koji je poželio kreirati kolekciju koja će pristajati svim tonovima kože i koju će žene moći nositi u svim prigodama. Kolekcija je podijeljena u 4 kategorije boja od podatnih nude nijansi do seksepilnih tamnih tonova. Bogata tekstura garantira potpuno prekrivanje, dok nova razvojna tehnologija i formula čine "Envy" ruževe modernim te istovremeno luksuznim. Po riječima samog Toma Pecheuxa kolekcija je namijenjena ženama koje vole i očekuju kvalitetu te koje vole ruževe i njeguju sofisticiran imidž.

Defiant Coral

Damama koje imaju dilemu oko prilagodbe ruža odjevnoj kombinaciji, Tom kaže da je sasvim svejedno i stvar osobnog izbora: "Neke žene su odane crvenim ili nude nijansama i svoju odjeću prilagođavaju tome. To uglavnom vrijedi za žene koje uvijek nose istu nijansu ruža. Za žene koje su spremne eksperimentirati, kako u modi tako i s make-upom, uglavnom vrijedi da će boju ruža prilagoditi onome što nose tog trenutka", rekao je.

Rebellious Rose

"Envy" ruževima prošli je tjedan obojan i naš lijepi Split. Uvijek dotjerane i nasmiješene Splićanke prošetale su svoje najdraže "Envy" nijanse ispred objektiva Sonje Dvornik. U nastavku pogledajte koje su to nijanse odabrale lijepe dame, a vašu idealnu boju iz "Envy" kolekcije možete potražiti u našoj galeriji.

Envious

Intense Nude

Dominant

Infamous

Tumultuous Pink

Related articles

Buro 24/7 Selection

više