Search

Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice

Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice

Tekst: BURO.


Danske it djevojke su na tronu Instagrama gotovo od trenutka njegovog nastanka, a na upravo završenom Tjednu mode u Kopenhagenu ponovo su zablistale. Kao i obično, a posebno nam godi što možemo iskoristiti ove riječi, sve oči su bile jednako uprte na pistu i na ono što se događalo na ulicama u ta tri dana. Dok i dalje ne znamo kad i kako bismo se mogli domoći komada s pista, prepisivanje stajlinga koje smo vidjeli u prvim redovima može početi gotovo odmah i trenutno je sva inspiracija koja nam je potrebna za rujan.

Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 1)

velike torbe

 

Ako su ulice Kopenhagena ikakvo mjerilo - a jesu - vrijeme minijaturnih torbi je prošlo. Je li to dio općeg okretanja praktičnosti, tek djevojke koje su došle na Tjedan mode sa sobom su nosile velike ili čak XXL modele. Ovo ne znači da iste nisu maksimalno dizajnirane: kontrastne boje i neobične teksture su na prvom mjestu.

 

Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 2)
Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 3)
Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 4)

Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 5)

BERMUDE

 

Tik iznad koljena, kao da ste ih sami napravili od XL traperica jednim potezom škarica ili, eventualno od kože, nova reinkarnacija bermuda je antiteza biciklističkim hlačicama (iako je i njih bilo u velikom broju). Minimalistička paleta crne i bijele ili nježnih pastela dodatno osvježava kombinacije. Planiramo ih prošetati i na posao.

 

Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 6)
Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 7)
Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 8)

Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 9)

NJEŽAN COLOR-BLOK

 

Najnovija i najprofinjenija varijacija na temu color-blokinga u izvedbi koju su nam pružile Skandinavke izgleda kao igra promišljenih kontrasta pročišćenih od svake banalnosti. Posebni ekstra bodovi za sve kombinacije koje uključuju i komade od kože.

 

Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 10)
Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 11)
Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 12)

Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 13)

PRINT OD GLAVE DO PETE

 

Nije revolucionarno ali je oh-tako-lijepo! Šareni materijali preplavili su sve od ljetnih kompleta u stilu šezdesetih, preko odijela, pa sve do lepršavih maksi haljina i ne, nismo se ni najmanje umorili od njih! Štoviše, u njima planiramo uživati u rujanskom suncu.

 

Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 14)
Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 15)

Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 16)

CRNA KOŽA

 

Ovo vam je vjerojatno posljednja asocijacija na ljeto i tople dane ali crna koža koju smo vidjeli u Kopenhagenu nas je osvojila na juriš. Top koji se veže ispod grudi i otkriva kompletan stomak možda je malo ekstreman za stvarni život (iako genijalno izgleda) ali nitko nas neće spriječiti da prvom prilikom nosimo bermude ili široke hlače od ovog materijala. Po mogućnosti uz najobičniju bijelu potkošulju.

 

Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 17)
Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 18)
Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 19)
Završen je Tjedan mode u Kopenhagenu, ovo su najbolji trendovi koje smo izdvojili s ulica danske prijestolnice (фото 20)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više