Search

10 dizajnerskih cipela koje će dominirati 2017.

10 dizajnerskih cipela koje će dominirati 2017.

Od salonki Saint Laurenta do "kroksica" Christophera Kanea


Image: Imaxtree

Proljetne kolekcije dizajnerskih kuća prikazane u rujnu prošle godine bile su prepune sjajnih cipela koje ćemo ove godine viđati na ulicama

Među njima su se svakako istaknule dvije kreacije Demne Gvasalije. On je za proljeće/ljeto 2017. u kući Balenciaga kreirao uske čizme koje idu toliko visoko da se pretvaraju u hlače, dok je za svoj brend Vetements osmislio također visoke čizme od satena koje se protežu sve do bokova gdje se šire u ravnu plohu. Ove će se godine pričati i o salonkama iz debitantske kolekcije Anthonyja Vaccarella za Saint Laurent. On im je umjesto klasične pete dodao petu sastavljenu od loga te francuske kuće odnosno od slova YSL, a o tom su potezu već pričale sve najznačajnije modne publikacije, od Voguea do BoF-a.

Uz ova dva komada koji bi mogli biti najpopularniji u 2017., izdvojili smo i "kroksice" Christophera Kanea koje su izazvale podvojena mišljenja kod struke, no mogle bi biti pravi hit među blogericama, poput Susie Bubble koja obožava pomaknuta modna rješenja. U naš izbor za 2017. ušle su i raznobojne cipele koje je Phoebe Philo kreirala za Celiné, ljubičaste platforme Marca Jacobsa izrađene tehnikom patchworka, kao i crne salone s remenčićem i bijelom mašnom s natpisom "J'Adore Dior" koje je Maria Grazia Chiuri predstavila u svojoj prvoj kolekciji za Dior. U galeriji pogledajte 10 modela dizajnerskih cipela koje će dominirati ovom godinom:

Related articles

Buro 24/7 Selection

više