Search

11 načina kako nositi perje

11 načina kako nositi perje

Prema primjeru poznatih modnih kuća

Image: buro247.ru

Bez obzira na činjenicu kako je krzno i perje već dugo prisutno u kolekcijama namijenjenima toplijoj sezoni, mnogi ih još uvijek smatraju vrlo egzotičnim materijalima. Razlog tomu možda jest zato što nemaju ideju kako ih uspješno kombinirati...

Možete započeti na vrlo jednostavan način – gornjim dijelom sačinjenim od perja koji ćete kombinirati s jednostavnom suknjom pencil kroja. Takav smo način kombiniranja imali prilike vidjeti na modnim pistama Balmaina i Isabele Marant koji su nam ponudili jednostavan kontrast perja i uobičajenih materijala, s time da su naglasak stavili na struk koji su istakli širokim remenom. Obrnutu kombinaciju ponudio nam je Daks, prikazavši u svojoj kolekciji odličnu suknju već spomenutog kroja, samo što je ovaj put ona sačinjena od perja, a nju je kombinirao s bijelom košuljom strogog kroja. Pomalo neobičnu, odnosno, pomalo ekscentričnu kombinaciju ponudila nam je modna kuća Dsquared2, koja je voluminoznu suknju u cijelosti satkanu od perja, kombinirala sa svakodnevnom običnom bijelom majicom na prugice.

Perje može poslužiti i kao mali dodatak koji će začiniti vašu kombinaciju, kao što smo to imali prilike vidjeti na jaknama Burberry Prorsuma, Louisa Vuittona, ili, pak, kolekciji Paula Smitha, koji je na rub obične majice dodao ovaj neobičan materijal i time podigao dojam kombinacije koja bi bez njega izgledala svakodnevno i pomalo strogo. Za spektakularni dojam, te ako zaista imate namjeru nekoga duboko impresionirati, obucite haljine koje su u cijelosti sačinjene od perja, kao što smo to imali prilike vidjeti na kreacijama modnih kuća poput Fendija, Gambe, Erdema, te Jonathana Saundersa.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više