Search

11 trendova koje ćemo nositi u 2018. godini

11 trendova koje ćemo nositi u 2018. godini

Iz cruise kolekcija


Image: Buro247ua

Nakon što smo vidjeli sve cruise kolekcije brendova, izdvojili smo 11 trendova koji će se nositi u ljeto 2018. godine

O trendovima iz cruise kolekcija već su se raspisali modni mediji, a sada smo i mi sistematizirali ono što smo vidjeli u kolekcijama najvećih modnih kuća pa evo koje ćemo to trendove nositi 2018. godine:

Zvonolike nogavice

Ovaj trend je aktualan i ove godine, a ostat će i sljedeće. U svoje su kolekcije hlače zvonolikih nogavica uvrstili brojni brendovi, a one su idealne za sve od dnevnih poslovnih kombinacija pa do formalnih druženja ili večernjih izlazaka.

Adeam / Khaite / Beaufille

Kombiniranje jarkih boja

Smislene kombinacije jarkih boja mogu izgledati sjajno i odličan su izbor za ljetne dane neovisno o tome koje odjevne predmete nosite. Brend Delpozo jedan je od najprepoznatljivijih upravo kad je u pitanju kombiniranje jarkih boja, a ono će sljedeće godine biti itekako popularno.

Thom Browne / Delрozo / Rosetta Getty

Duboki dekolte

Ovdje ne mislimo da onaj dekolte koji nosi Sylvia Fine već na onaj elegantan koji ćete dobiti ako na svojoj bijeloj košulji suptilno otkopčate samo jedan gumb više. Takve su košulje divan izbor za ljeto i mogu izgledati vrlo elegantno i profinjeno.

Tanya Taylor / Giorgio Armani / Yigal Azrouel

Neobrađeni traper

Traper proživljava svoj vrhunac i nosi se u svim oblicima i veličinama, a iduće godine će posebno popularan biti onaj neobrađeni. Nosit će se traperice s resama od neobrađenog trapera na nogavicama, a taj trend zagovaraju Chloé, Karen Walker i brojni drugi brendovi.

Shaina Mote / Karen Walker / See by Chloé

Monokromatsko odijevanje

U cruise kolekcijama Stelle McCartney i Valentina vidjeli smo da će iduće godine biti vrlo popularno monokromatsko odijevanje. Neovisno radi li se o dugoj haljini u jednoj boji ili o kombinezonu, odijelu ili nekoj drugoj kombinaciji odjevnih predmeta - nosit će se jedna boja od glave do pete.

Stella McCartney / Samuji / Red Valentino

Boje citrusa

Nježne žuta i narančasta savršene su boje za ljetne dane, a u iduće će godine biti posebno popularne. U svojim ih cruise kolekcijama za ljeto 2018. predlažu Victoria Beckham, Marc Jacobs, Fendi, Edun i brojni drugi brendovi.

Marc Jacobs / Fendi / Protagonist

Emilia Wickstead / Victoria Beckham / Edun

Nabori

Dok smo ovog i prošlog ljeta nosili volane, idućeg ćemo nositi u kroju predviđene nabore na suknjama, haljinama i košuljama. Ovaj zanimljiv detalj u svoje su odjevne predmete iz cruise kolekcija "utkali" Preen, Missoni i brojni drugi.

Preen Line / Veronica Beard / Missoni

Upečatljive čarape

Upečatljive čarape, i to posebno dokoljenke, bit će veliki trend iduće godine. Prada predlaže bijele u maniri školskih uniformi, Antonio Marras šarene s prugicama koje se protežu u raznim smjerovima, dok Thom Browne ohrabruje obožavatelje mode da iduće godine probaju nositi različite čarape.

Antonio Marras / Prada / Thom Browne

Trenirke

Ovaj trend nije novost, ali u posljednjih nekoliko sezona je toliko popularan (i ljudima drag jer imaju izgovor hodati u trenirci čak i na posao), da ćemo ga često viđati i iduće godine. Posebno će popularne biti hlače s uzdužnom crtom na boku, ali i sportske jakne, majice i šilterice.

MSGM / 3.1 Phillip Lim / Robert Rodriguez

Tropski print

Ni ovaj trend nije novost i svakog se ljeta pojavi u nekom novom obliku. Iduće godine to će biti print tropskog cvijeća, ali i motiva iz faune tropskih krajeva. Za iduće ljeto ga predlažu Erdem, Michael Kors i brojne druge modne kuće.

Erdem / Pringle of Scotland / Michael Kors Collection

Vertikalne prugice

Iako već ove sezone nosimo sve moguće kombinacije prugica, iduće sezone će ipak najpopularnije biti one vertikalne. Nosit ćemo ih na košuljama, haljinama, kombinezonima pa čak i jaknama i čitavim odijelima.

Rosie Assoulin / Tibi / Veronica Beard

Related articles

Buro 24/7 Selection

više