Search

12 modela tenisica koji su zaludili naše omiljene trendseterice

12 modela tenisica koji su zaludili naše omiljene trendseterice

Od skupih do pristupačnih

Tekst: D.D.


Image: Instagram,
Nike,
adidas,
balenciaga,
louis vuitton,
chanel,
Chloe,
Buro247.me,
Buro247.ua

Jednom kad nađeš omiljeni par tenisica, teško se odvojiti od njega, a u tome su svjetski poznate trendseterice baš poput nas. Bez obzira na to što im vjerojatno na dnevnoj bazi stižu kutije pune odjeće i obuće modnih kuća i sportskih brendova, one su vjerne samo svojim najdražim modelima. Naravno, među njima se pronašao i Balenciagin model Triple S. Te se robusne tenisice rasprodaju čim stignu online, a iz njih se gotovo i ne skidaju danske influencerice Janka Polliani i Annabel Rosendahl. One su samo jedne od mnogih koje taj, poprilično skup model tenisica - cijena im iznosi oko 700 eura - kombiniraju s haljinama ili suknjama midi dužine. Nakon što je modni svijet poludio za dad tenisicama te kuće, dizajneri konkurentskih kuća skužili su da je Gvasalia nešto dobro "nanjušio" što nam je donijelo poplavu ružnjikavih tenisica u ponudi high-end brendova.

Annabel Rosendahl nosi Balenciaga Triple S

Među njima je i Chanel, čiji model obožava miljenica Karla Lagerfelda Kaia Gerber, Louis Vuitton čiji je futuristički Archlight najljuća je konkurencija Triple S modelu, a modna marka Chloé koji obožavaju sve Francuskinje u novoj je kolekciji predstavio model Sonnie. No, čini se kako ipak ništa od toga ne može ugroziti sportske gigante kao što su Adidas i Nike. Ti pristupačniji modeli vladaju Instagram profilima Kendall Jenner, Belle Hadid, Kylie Jenner i Emily Ratajkowski, koje su neke od najutjecajnijih ličnosti u svijetu mode. Kylie je najmlađa članica klana Kardashian - Jenner, a zbog svojeg je kozmetičkog carstva postala i najbogatija, a nedavno je proglašena ambasadoricom njemačkog Adidasa. Povodom toga predstavljen je model Falcon, koji je prvi put izašao 1997. godine, što je godina rođenja ove influencerice. Te su se tenisice jučer našle u prodaji, a već danas na nekim od verzija stoji natpis sold out

Kylie Jenner nosi Adidas Falcon

Sličnu sudbinu dijeli i Adidasov model Yung-1 kojeg su isfurale Kendall Jenner, Jeanette Madsen i Emili Sindlev. Valja napomenuti da se cijene tih modele kreću oko 100 dolara, za razliku od cijena tenisica modnih kuća. Uz te modele posuđene iz 90-ih popularnost ne pada ni nešto jednostavnijih modelima kao što su Gazelle i Samba. Iako brojke prodaje govore drukčije, čini se kako je Nike u borbi s Adidasom izvukao deblji kraj - dok "obitelj" njemačkog brenda broji mnoge modne influencerice, Nikeova ambasadorica iz tog svijeta zasad je samo Bella Hadid. Manekenka u svojoj kolekciji ima brojne kultne modele kao što su Cortez i Air Force 1 koje najčešće i nosi. U nastavku pogledajte koje još to tenisice obožavaju naše omiljene trendseterice.

Aimee Song nosi Louis Vuitton Archlight

Emily Ratajkowski nosi Adidas Gazelle

Pernille Teisbaek nosi Chloe Sonnie

Hailey Baldwin nosi Adidas Samba Rose

Izabel Goulart nosi Nike Air Force 1

Jeanette Madsen nosi Adidas Yung-1

Kendall Jenner nosi Adidas Arkyn

Elsa Hosk nosi Yeezy Boost 700

Kaia Gerber nosi Chanel

Bella Hadid nosi Nike Cortez

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više