Search

15 komada iz proljetne kolekcije H&M-a na koje trebate obratiti pažnju

15 komada iz proljetne kolekcije H&M-a na koje trebate obratiti pažnju

Stigli su novi modeli

Tekst: A.P.


Image: H&M

Danas je službeno predstavljena proljetna kampanja kuće H&M u kojoj se nalazi nekoliko 'bestsellera' koji će se rasprodati odmah

Bez obzira na stanje na računu svi volimo "ubosti" dobar komad po povoljnim cijenama. Uostalom, zašto za trendovski komad izdvojiti velik iznos kada ćete taj isti komad pospremiti u ormar i vjerojatno ga nikad ne odjenuti kada određeni trend prođe. Pogodnostima high street kuća ne odolijevaju ni svjetski poznate trendseterice koje svoj Chanel i Gucci često upotpune s nekim pristupačnijim komadom odjeće. H&M i Zara su u svom proboju na tržište poduzeli sve potrebne korake uključujući i vrhunsku produkciju kampanja koje bez problema mogu stati uz bok svjetski razvikanim dizajnerskim imenima.

ff

Pazi se na sve, od biranja trenutno najvrućih imena svjetske modeling scene do konačne komunikacije s kupcem koji se "trese od uzbuđenja" radi određenog super komada kojeg je spazio na vizualima. Nova kampanja i kolekcija nisu iznimka. H&M gađa ravno u srce trendova s kolekcijom boho bluzica kakve dizajnira Vita Kin, čipkastih haljina s naramenicama koje je u fokus stavila kuća Self Portrait, delikatnim bluzama golih ramena ukrašenim minijaturnim prugicama koje su apsolutni hit sezone. U ponudi smo pronašli i predivan baloner nježno ružičaste boje koji možete nositi godinama.

Pogledajte 15 izdvojenih komada iz nove kolekcije na koje trebate obratiti pažnju:

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više