Search

18 kaputa koji se vežu u struku

18 kaputa koji se vežu u struku

Kaput kao mantil


Image: net-a-porter,
mytheresa,
zara,
h&m,
marella,
topshop,

Ugodan baš poput kućnog ogrtača ovaj kaput prilagođava se svakom looku, a još ako je u neodoljivoj crvenoj boji odmah zaboravljamo na niske temperature

Inspirirani kućnim ogrtačima ili pak balonerima, vuneni kaputi opuštenog kroja koji se vežu u struku nezaobilazan su komad u ženskom ormaru. Posebni po svojoj jednostavnosti volimo ih zato što svakom looku dodaju ležernost. Klasični i elegantni savršeno se spajaju s komadima koji su potpuna suprotnost počevši od popularnih tenisica, teških šljokastih haljina ili pak kožnih hlača. Gotovo da nije važno što nosite ispod, on uvijek prvi ostavi utisak gdje god krenuli. Baš poput legendarnog balonera u proljeće ovaj kaput je odličan izbor za zimu. 

Najpopularniji su sivi i oni u boji devine dlake, ali ove sezone možete pronaći i karirane modele koje potpisuju Stella McCartney, Lanvin ili Topshop. U moru zagasitih boja izdvojili su se komadi modne kuće Alexander McQueen i naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović koji svojim modelima u boji šalju poruku da zima ne treba biti siva. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više