Search

2 elegantne proljetne haljine iz ormara Tatjane Dragović

2 elegantne proljetne haljine iz ormara Tatjane Dragović

S dizajnerskim potpisom

Tekst: A.P.


Image: Instagram/Net a Porter

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica posljednjih je dana Zagrebom prošetala dva prekrasna dizajnerska primjerka iz novih kolekcija

Proljetnim trendovima uvijek dominiraju midi haljine s uzorkom te je dizajnerska ponuda i ove sezone puna zgodnih kreacija koje se mogu kombinirati u dnevnim i večernjim prigodama. Kako smo već spomenuli, Tatjana Dragović slovi za jednu od najbolje odjevenih žena na hrvatskoj društvenoj sceni sa zavidnom kolekcijom dizajnerskih komada u kojima prednjače oni s potpisom kuća Balenciaga, Saint Laurent, Chloé. Za ovu sezonu lijepa brineta je posegnula u proljetnu kolekciju Alessandra Michelea za Gucci i odabrala bezvremensku svilenu haljinu ukrašenu tradicionalnim motivima s kineskog porculana. Look je zaokružila s bijelim Mary Jane cipelama koje je kasnije zamijenila za atraktivan Guccijev model salonki s kristalnom mašnom.

Gucci

Drugi look se naslanja na trenutno moderne asimetrične krojeve koje je na scenu vratio Gvasalia. U ovom slučaju radi se o asimetričnoj midi haljini sa sitnim cvjetnim printom, a koja dolazi iz proljetne kolekcije poljskog brenda Magda Butrym. Tatjana je haljinu uparila s čizmama iznad koljena, a dašak boje je donijela Hermès torbica u jarko narančastoj nijansi.

Magda Butrym

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više