Search

3 trendseterice, 3 Chloé haljine

3 trendseterice, 3 Chloé haljine

Alexa, Rosie, Veronika

A.P.


Image: Imaxtree,
Instagram,
Getty,

Proljetna kolekcija kuće Chloé nametnula se kao najpopularnija među europskim trendsetericama

Na suncem okupanim ulicama St. Tropeza i Ibize ovog ćete ljeta susresti barem desetak modela iz proljetno-ljetne kolekcije Clare Waight Keller. Odjeća koja budi romantičarku u svakoj ženi te joj daje eteričan i gotovo nevin izgled omiljena je među ženama koje za svoj novac žele kupiti komadić francuskog boho chica po kojem je kuća Chloé poznata. Svakako da popularnosti doprinose i javnosti poznate štovateljice Chloé estetike te će jedna objavljena fotografija Rosie Huntington-Whiteley odjevene u bijelu haljinu s detaljima koji izgledaju kao da su načinjeni od najtanje paučine izazvati pravi modni pokret na društvenim mrežama.

Žene nije teško zadovoljiti u modi. Dajte im kvalitetu, kroj koji poštuje njihovo tijelo i komad koji vraća samopouzdanje i imate klijenticu do kraja života. Waight Keller to dobro zna. Chloé djevojka je slobodna, prekrasna, neopterećena, preplanula ljepotica sa sunčanim pramenovima u kosi i famoznim X faktorom, baš kao što već godinama sugeriraju kampanje ove kuće. Taj X faktor sigurno imaju Veronika Heilbrunner, Alexa Chung i Rosie Huntington-Whiteley, tri žene čije modne bravure sa zadovoljstvom prati cijela vojska žena. Sve su dame u novoj Chloé kolekciji pronašle po jedan komad za sebe.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntigton Whiteley

Rosie je za posjet festivalu Coachella odabrala delikatnu bijelu mini haljinu koju je već sad nemoguće naći. Kuća Neiman Marcus ju je rasprodala u rekordnom roku, iako je cijena bila poprilično paprena za mini haljinu.

Alexa Chung

Alexa Chung

Alexa je za DJ gažu na Coachelli odabrala najudobnije rješenje – transparentnu svilenu haljinu s plisiranim detaljima.

Veronika Heilbrunner

Veronika Heilbruner

Modna urednica i njemačka ikona stila među prvima je odjenula model iz ljetne kolekcije. Ova maksi plisirana haljina s detaljima od čipke dobila je svoje pristupačnije high street verzije niti mjesec dana nakon što je prikazana na pariškoj pisti. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više