Search

4 para skinny traperica iz ormara Kendall Jenner

4 para skinny traperica iz ormara Kendall Jenner

Pristaju joj kao salivene

Tekst: A.P.


Image: Splash

Najpopularniji model traperica i dalje je onaj koji prianja uz tijelo poput druge kože

Skinny model traperica iznimno je zahvalan za kombiniranje, a zbog sastava u kojem se obično nalazi dosta elastina utegne noge pa one izgledaju vitkije i dulje. U ponudi dućana doista možete pronaći bezbroj varijacija na temu. Jedino na što trebate obratiti pažnju jest da model pristaje vašoj građi. Kendall Jenner apsolutna je obožavateljica skinny traperica koje odijeva za ležerne prilike, u pauzama od revija na tjednima mode, ali i za večernje izlaske. Po vlastitom priznanju u ormaru čuva pedesetak pari s naglaskom na brendove RTA i Rag&Bone, koji su inače omiljeni među modelima. Kendall ima savršenu figuru i beskrajno duge noge te joj stylinzi ne predstavljaju poseban problem.

Kendall Jenner
Rasparane traperice veliki su hit, a jedan od najboljih modela ima brend Rag&Bone. Kendall ih je kombinirala uz pamučnu bijelu majicu i vunenu jaknu kuće Balmain. Look je zaokružila Balmain torbom i Jimmy Choo čizmicama otvorenih prstiju.

Kendall Jenner

Ova pripijena kombinacija zahtijeva besprijekornu liniju bez grama viška. Usku bijelu majicu na bretelice ukomponirala je s trapericama brenda RTA. Stylingu je pridodala Celiné torbu boje pijeska i čizmice s potpisom Tamare Mellon.

Kendall Jenner

Pravi styling za ležeran odlazak na kavu pokazala je kombinacijom crnih traperica 3X1 koje je kombinirala s crnom majicom kuće Givenchy. Čizmice od zmijske kože Saint Laurent i crna Givenchy torba nadopunili su ovu kombinaciju.

Kendall Jenner

Standardna uniforma modela sastoji se od obične pamučne majice i dobrih traperica. Takav je styling odabrala za put u Pariz. Ovu izuzetno jednostavnu odjevnu kombinaciju dobro će podignuti detalji. Kendall je za ovu prigodu look obogatila crnim šeširom i klasičnim crnim salonkama od lakirane kože. Pravi supermodel!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više