Search

5 modernih odjevnih kombinacija za odlazak na posao

5 modernih odjevnih kombinacija za odlazak na posao

S potpisom kuće Zara

Tekst: A.P.


Image: Zara

Zara je na svojim stranicama objavila novo izdanje popularnog "Monday To Friday" vodiča koji je od pomoći svim poslovnim ženama

Zara je u novoj kolekciji ponudila zavidan broj opcija za poslovne žene, a koje uključuju statement komade koji izgledaju moderno i u skladu su s poslovnim dress codeom bez obzira na branšu u kojoj radite. Kako je poslovno odijevanje odavno prestalo biti "sivo i dosadno" tako su i žene dobile hrabrost za smjelije kombinacije. Dobar dio Zarine poslovne kolekcije se naslanja na estetiku kuće Céline koja je poznata po svojim pročišćenim linijama i samim time jednostavna za slaganje stylinga.

Tu je i nezaobilazni karirani sako inspiriran Balenciaginim modelom, a koji Zarini stilisti predlažu u kombinaciji sa crnim klasičnim hlačama i bijelom predimenzioniranom košuljom. Za dame koje se ne boje jakih kolora Zara donosi fantastično crveno odijelo s duplim kopčanjem. Odijela su uvijek dobra investicija jer ih možete nositi rasparene. Primjerice, ovaj crveni sako će izgledati fantastično u kombinaciji s običnom bijelom majicom, mokasinama i trapericama boyfriend kroja. Hlače će pak funkcionirati uz neku od trendovskih bluza naglašenih ramena ili uz slip topiće od svile za večernje izlaske.

zara

zara

zara

zara

zara

 

Save

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više