Search

5 modnih trendova iz 2018. godine koje možete pronaći u ponudi talijanskog brenda Liu Jo

5 modnih trendova iz 2018. godine koje možete pronaći u ponudi talijanskog brenda Liu Jo

Godina je na izmaku, a ovo su bili neki od glavnih trendova

Tekst: D.D.


Image: Imaxtree,
Liu Jo

Ove godine doživjeti smo povratak mode s početka milenija, a osim toga i dalje su vladali komadi inspirirani 80-im i 90-im godinama prošlog stoljeća, pa su tako neke od najpopularnijih torbica bile one oko struka te nabrane čizme. Osim toga, prava i umjetna koža bio je jedan od materijala koje smo nosili na u hladnijim danima, ali i u proljeće. U nastavku vam donosimo 5 trendova koji su obilježili ovu godinu, a trenutno ih možete pronaći u ponudi talijanske modne marke Liu Jo.

Koža

5 modnih trendova iz 2018. godine koje možete pronaći u ponudi talijanskog brenda Liu Jo (фото 1)

Najpoželjniji materijal ove godine bila je koža. Nosili smo suknje i hlače od ovog materijala i ekološke inačice istog, ali ono što su modne influencerice najviše tražile su bili kožnati kaputi. Osim onih klasičnih crnih u ponudi se moglo naći i puno mat komada u jesenskim nijansama, a za upečatljiv efekt biraju se modeli od lakirane kože.

Torbica oko struka

5 modnih trendova iz 2018. godine koje možete pronaći u ponudi talijanskog brenda Liu Jo (фото 2)

Rezultati godišnjeg izvješća online platforme za pretraživanje Lyst otkrili su da su torbice oko struka bili drugi najprodavaniji komad globalno (odmah iza robusnih tenisica) te da se potražnja za njima u odnosu na prošlu godinu povećala za čak 80 posto. Osim onih izrađenih od nylona, u sportskom stilu, nosile su se i nešto uglađenije verzije tog modela.

Nabrane čizme

5 modnih trendova iz 2018. godine koje možete pronaći u ponudi talijanskog brenda Liu Jo (фото 3)

Hit kombinacija ove jeseni su midi suknja, toplo pletivo i nabrane čizme. Nema street style galerije - bez obzira na to radi li se o Stockholmu ili Parizu, u kojoj niste mogli vidjeti neku trendsetericu odjevenu u tu kombinaciju. Retro model čizama od mekane kože preplavio je ponudu dućana, a ovaj model bi mogao biti i dugogodišnja investicija, samo što u tom slučaju morate odaberati neki jednostavniji model, kao što je ovaj u crnoj boji. 

Metalik nijanse

5 modnih trendova iz 2018. godine koje možete pronaći u ponudi talijanskog brenda Liu Jo (фото 4)

Od metalik cipela ili suknji koji daju akcent svakoj, pa i najjednostavnijoj modnoj kombinaciji, pa sve do upečatljivih sakoa i haljina koje su se nosile i u dnevnim varijantama, ove godine niste mogli pobjeći od ovog trenda. Nastavilo se to i u predblagdanskoj sezoni s time da su dominaciju na policama dućana preuzeli komadi u srebrnoj nijansi.

Bundice u bojama

5 modnih trendova iz 2018. godine koje možete pronaći u ponudi talijanskog brenda Liu Jo (фото 5)

Čini se kako bunde u bojama još uvijek nisu dosadile, barem ako se pita skandinavske trendseterice ili dizajnere high-end i high street dućana. Najpopularnije su pastelne nijanse, baš kakva je ova ružičasta iz ponude brenda Liu Jo, a odvažnije dame biraju crvene ili jarko zelene modele. 

Leave a comment

više