Search

6 stylinga Blake Lively u jednom danu

6 stylinga Blake Lively u jednom danu

Glumica je na promotivnoj turneji

A.P.


Image: Splash

Američka glumica Blake Lively radi punom parom na promociji filma "Bezvremenska Adaline"

Mlada mama uspjela je obići rekordan broj TV emisija u jednom danu i pritom se preodjenuti čak šest puta. Poznata kao glumica koja ne koristi usluge stilista, već sama odabire dizajnerske komade, Blake je u jednom danu uspjela prikazati cijeli niz raznovrsnih odjevnih kombinacija koje vam donosimo danas.

Blake Lively

Jutro je započela u elegantnoj kombinaciji Roksande Ilinčić. Prekrasan 'color block' kaput u nijansama plave i žute iz posljednje resort kolekcije britanske dizajnerice sparila je s 'bodycon' haljinom iz iste kolekcije.

Blake Lively

Za dolazak na show odabrala je jesensku kombinaciju iz nove Marc Jacobs kolekcije koju je zaokružila Louboutin "Tucsick" cipelama.

Blake Lively

Za emisiju Live With Kelly & Michael odlučila se za jaku boju fuksije i haljinu na preklop kuće Kristinit.

Blake Lively

Intervju na radiju Sirius dala je u eklektičnoj kombinaciji mini haljine i jakne s raznobojnim printom iz nove jesenske kolekcije kuće John Galliano. Haljinu je upotpunila sandalama Sophie Webster.

Blake Lively

Radio je napustila u nježnoj boji lavande. Kaput od kašmira kuće Cushine Et Ochs uparila je s palazzo hlačama iz iste kolekcije i tankim bijelim topom.

Blake Lively

Za posljednju večernju obavezu, talk show Jimmyja Fallona, potrudila se vratiti u dane kad je njezina karijera 'it' djevojke bila u punom zamahu. U studiju se pojavila u seksepilnoj kombinaciji crnog negliže topa i raskošnih plisiranih hlača od svile u stilu 70-ih.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više