Search

7 savršenih predimenzioniranih kožnih jakni

7 savršenih predimenzioniranih kožnih jakni

Stilska prekretnica


Image: net-a-porter,
my theresa,
buro 247 ru.,
christopher kane,
IMAXtree,

Nakon omiljenih boyfriend traperica i predimenzioniranih dugačkih pulovera i kožne su jakne poprimile drugačiji, avangardni oblik

Kada je Jonathan Anderson svojom prvom kolekcijom razdrmao modnu kuću Loewe, znali smo da možemo očekivati velike pomake. I dočekali smo ih, a euforija oko pojedinih odjevnih komada samo je rasla. U tu kategoriju ušla je i kožna predimenzionirana bomber jakna s velikim ovratnikom za koju smo odmah znali da će nametnuti kao trend. Vetements, brend koji volimo zbog njegovog anti-fashion predznaka također je probudio modnu industriju upravo tim stavom. U svom stilu za ovu sezonu predstavio je motoristički model u kojem bismo zasigurno izgledali kao da smo je ukrali od starijeg brata, ali istovremeno i jako kul.

Mnogi su se dizajneri priključili ovom trendu s kraćim ili dužim modelima, s krznom ili bez njega. Komadi koje potpisuje ruska dizajnerica Vika Gazinskaya, zatim Isabel Marant ili Faith Connexion bezvremenski su modeli koji se savršeno uklapaju uz sve stilove odijevanja. Jednako dobro pristaju uz nježne haljine, ali i grublje veste. Jako nas veseli ovaj moćan i pomalo pretenciozan trend koji smo već imali prilike vidjeti na street styleu, a prigrlile su ga dizajnerica Gilda Ambrosio i modna urednica Caroline Issa. 

Vetements

Isabel Marant

Loewe

Vika Gazinskaya

Faith Connexion

Christopher Kane

Acne

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više