Search

Asimetrični kupaći kostim na jedno rame je komad koji jednako dobro izgleda i na plaži i u gradu

Asimetrični kupaći kostim na jedno rame je komad koji jednako dobro izgleda i na plaži i u gradu

Tekst: BURO.


Ako još uvijek čekate početak godišnjeg odmora, a u kuferu vam nedostaje onaj statement kupaći kostim koji će vas izvući u svim situacijama od jutra do večeri, predlažemo da bez previše razmišljanja uložite u kupaći kostim na jedno rame. Bilo da se odlučite za jednodijelni ili dvodijelni model sigurno nećete pogriješiti jer su varijacije na temu kako ih (i gdje) nositi doista beskonačne. Ako vam nedostaje inspiracija, u nastavku pogledajte kako ga nose naše omiljene Instagram djevojke.


Za početak, zapitajte se želite li ultra ženstveni model s volanima koji je među prvima popularizirala Johanna Ortiz, a koji sada bez problema možete pronaći u high street ponudi ili ćete se baciti u retro boje i gingham uzorke i prugice. Možda ga želite pretvoriti u odu minimalizmu? Sve opcije za ovaj model su otvorene i dobrodošle.

Ako ih stilizirate za grad, najbolji par su im oversized odijela (hlače ili bermude potpuno je svejedno) ili suknje midi duljine. Bolje će izgledati ako ih uparite s modelima visokog struka, pogotovo ako govorimo o gornjem dijelu dvodijelnog kupaćeg kostima, ali jednodijelni modeli s retro hlačama koji estetikom asociraju na rane 2000-e u kombinaciji s ribarskim šeširićem donose dodatne stilske bodove u casual kategoriji.

Što se modnih dodataka tiče već znamo koji vode glavnu riječ ove sezone: od velike pletene torbe (nije nužno da ista bude s potpisom kuće Loewe, ali znate na koji model mislimo), glam naočala s lančićima do nezaobilaznih šešira. Neka stilske igre započnu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više