Search

Badić koji obožava Olivia Palermo

Badić koji obožava Olivia Palermo

Zavirite u luksuzan talijanski butik Emporio Sirenuse

Image: La Sirenuse,
Instagram,
Splashnews

Hotel Le Sirenuse otvorila je obitelj Sersale u brdovitom Positanu na amalfijskoj obali još davne 1951., a luksuzni hotelski butik Emporio Sirenuse, u kojem kupaće kostime kupuje i Olivia Palermo, postoji od 1990. godine.

Kada jedna od svjetski poznatih dama iz svijeta mode odluči kupiti nešto u vašem dućanu, tada znate da imate fantastičnu reklamu. A jedan od omiljenih dućana Olivije Palermo je Emporio Sirenuse koji se nalazi u sklopu ekskluzivnog hotela Le Sirenuse na čarobnoj amalfijskoj obali. Upravo je tamo kupila jedan od svojih omiljenih ljetnih komada –jednodijelni kupaći kostim, u smeđoj i blijedo žutoj boji s raznobojnim trakicama.

Badić koji obožava Olivia Palermo (фото 1)

Badić koji obožava Olivia Palermo (фото 2)

Emporio Sirenuse nudi luksuznu odjeću, modne dodatke i dodatke za dom koje uglavnom dizajnira talijanska dizajnerica Carla Sersale. Sersale inspiriraju tradicionalni motivi središnje Azije pa prema njenim crtežima iskusni indijski majstori ručno vezu motive na luksuzne predmete. Osim njenih komada, Emporio Sirenuse nudi i izbor iz ponude luksuznih brendova kao što su Antik Batik, Odd Molly, Emilio Pucci, Ambas, Dassios i drugi, a uz tekstilne proizvode u tom butiku možete kupiti i parfeme.

Sâm hotel Le Sirenuse danas ima 58 soba, luksuzno je opremljen, no uspijeva zadržati toplu atmosferu talijanskog doma s obzirom da ga već gotovo 65 godina vodi jedna obitelj.

Badić koji obožava Olivia Palermo (фото 3)

Badić koji obožava Olivia Palermo (фото 4)

Badić koji obožava Olivia Palermo (фото 5)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više