Search

Bijele hlače za jesen? Naravno. Evo kako ih možete nositi

Bijele hlače za jesen? Naravno. Evo kako ih možete nositi

Tekst: BURO.

Čini li se i vama da smo nekako zašli u jesen, a možda nekako i nismo? Sunčani , ali hladniji dani smjenjuju se s kišom, a odabir odjeće je sve manje sigurna formula po kojoj idemo. U takvim situacijama najbolji su neočekivani zaokreti, a što je bolji protuotrov za tradicionalno tmurno vrijeme od bijelih hlača? Da, hlača koje obično povezujemo s ljetom i kratkim topićima.

Bijele hlače za jesen? Naravno. Evo kako ih možete nositi (фото 3)

@THEDAILYDEB

Na sličnu ideju su došle i neke djevojke s Instagrama koje volimo i pratimo. Kod njih je vrijeme stalo i kao da su zarobljene u loopu ljeta. Prošvercao se tu i koji par bijelih traperica, ali uglavnom govorimo o klasičnim bijelim hlačama visokog struka sa širokim nogavicama.

Bijele hlače za jesen? Naravno. Evo kako ih možete nositi (фото 6)

@PERNILLETEISBEAK

Na scenu stupaju slojevi i slaganje tekstura. Naravno ovaj tip hlača možete kombinirati s blejzerom od istog materijala, ali zar nije beskrajno zabavno napraviti nešto neočekivano i upariti ih s džemperom na tanke pruge i tenisicama? Ili rebrastom dolčevitom i maksi puloverom.

Bijele hlače za jesen? Naravno. Evo kako ih možete nositi (фото 9)

@STRATEGYOFSTYLE

Blejzeri odlično izgledaju kada nisu previše „matchy matchy“ i u kombinaciji s običnim majicama ispod. Igrajte na kartu opuštenog luksuza i nećete pogriješiti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više