Search

Bluza Isabel Marant postaje pravi hit na društvenim mrežama. Evo gdje možete pronaći sličan model u našim trgovinama

Bluza Isabel Marant postaje pravi hit na društvenim mrežama. Evo gdje možete pronaći sličan model u našim trgovinama

Predstavljene i high street verzije

Tekst: D.D.


Image: Instagram,
H&M

Kao što smo već najavili, košulje s pufastim rukavima bit će hit ovog proljeća. Pažljivom analizom komada kojima se modne influencerice hvale na Instagram profilima, lako je uočiti kako jedan od najtraženijih modela nosi potpis francuske dizajnerice...

Košulja sa sitnim cvjetnim uzorkom iz linije Étoile modne marke Isabel Marant za proljeće 2018. inspirirana je afričkim tekstilima i indonezijskim batikom. Model Ted, kakvog nosi norveška influencerica Annabel Rosendahl, idealan je za proljeće jer je izrađen od prozračnog lana, a odlikuju ga visoka kragnica te volani na ramenima i rukavima zbog čega je komad kao stvoren za vječne romantičarke.

Annabel Rosendahl

Cool djevojke kombinirat će ga uz boyfriend traperice, kožnate hlače ili minicu, a inačice ovog nosivog i privlačnog modela već se mogu pronaći na policama high street dućana. Cvjetni motivi uvijek su traženi s dolaskom ljepšeg vremena, a na novoj silueti poprimaju retro izgled. Švedski gigant H&M predstavio je svoje verzije boho bluze koja će vladati u proljeće, a isti kroj pojavio se i u gingham te kariranom izdanju. Nema sumnje kako će se u nadolazećim tjednima pojaviti još više sličnih komada te će ovaj model postati jedan od najkopiranijih.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više