Search

Boja cigle je nova \"it\" boja za ljeto

Boja cigle je nova "it" boja za ljeto

Evo što nude high street brendovi i dizajneri


Image: Net A Porter,
MyTheresa,
H&M,
Mango,
Zara

Boja cigle je nova boja koju nosimo ovog ljeta, a evo što nude dizajneri i high street brendovi, ali i kako je nose trendseterice

Zagasito crvena ili narančasta, boja cigle ili kako je već zvali nova je "it" boja za ovo ljeto. Dizajneri i high street brendovi kreirali su haljine, espadrile, torbice i druge komade u ovoj popularnoj boji, a što nude i kako ovu boju nose trendseterice otkrijte u nastavku.

Modne kuće obožavaju boju cigle

Ovu zanimljivu boju u svojoj ponudi imaju sve velike modne kuće. Thomas Maier, Balenciaga, Chloé i Valentino imaju divne haljine u raznim nijansama zagasito crvene, dok Joseph i Victoria Beckham više naginju zagasito narančastoj kod svojih suknji i hlača. Gucci nudi odličan tanki šal u ovoj popularnoj boji, Chloé i The Row sjajne cipele, a brend A.P.C. torbice. U galeriji otkrijte komade iz njihovih ponuda.

High street brendovi prate dizajnerske kuće u stopu

H&M u svojoj ponudi ima odličnu slip haljinu u ovoj zagasitoj boji kao i kupaće kostime. Mango, s druge strane nudi divne pencil suknje, kao i espadrile, dok Zara ima sjajne torbe. High street brendovi uvijek u stopu slijede trendove i nude odlične pristupačne inačice dizajnerskih komada, a kako one izgledaju pogledajte u galeriji.

A kako to nose trendseterice?

Trendseterice poput Julie Sariñane i Jacey Duprie nose ovu boju u svim oblicima ovog ljeta. Julie Sariñana i Pam Hetlinger obožavaju haljine u ovoj boji, dok Jacey Duprie i Evangelie Smyrniotaki biraju zanimljive topove u ovoj "it" boji. U nastavku pogledajte njihove kombinacije i inspirirajte se kako nositi boju cigle ovog ljeta.

Julie Sariñana

Jacey Duprie

Evangelie Smyrniotaki

Pam Hetlinger

Related articles

Buro 24/7 Selection

više