Search

Cappuccino ili latte? Ove sezone odjenite se u nijanse vašeg omiljenog kofeinskog napitka

Cappuccino ili latte? Ove sezone odjenite se u nijanse vašeg omiljenog kofeinskog napitka

Tekst: BURO.

 

Priča kaže ovako: prošle jeseni krenuli smo od tvrdnje da je „smeđa nova crna“, a već do početka ovog ljeta nijansa je izblijedjela, prepuštajući svoje mjesto svim nijansama bež boje. Sezonu privodimo kraju, a bež manija stiže do svog vrhunca. Iako se radi o nekoliko tonova koji se vrte u krug, ovakav način odijevanja nije niti malo monoton, baš suprotno! Sve je nekako seksi, elegantno i sofisticirano. A to su odrednice kojima bismo voljeli da nas netko opiše. Zato se ubrzano pripremamo za jesen u kojoj će nježne nijanse boje kave dominirati, te uz omiljeni kofeinski napitak to go ponesite i genijalne stajlinge koje nam predlažu najbolje odjevene djevojke diljem svijeta

CAPPUCCINO

Ima li popularnijeg toplog napitka od cappuccino kave? Teško! Savršeno izbalansiran ukus kave i toplog mlijeka u šalici dovoljno velikoj da je obujmite rukama, a dovoljno maloj da po želji možete srknuti kavu i na brzaka. Toliko ga volimo da svjesno ignoriramo ono čuveno talijansko pravilo koje kaže da se ne pije nakon što kazaljka pokaže da je podne prošlo..Oh well... A sve koji su u ovom našem timu razveselit će činjenica da top trend nalaže odijevanje doslovno kao Cappuccino! Bjeličasti top gore, i krem donji dio – to je to. Nije da usvajamo sve trendove čim se pojave, ali ovaj naš je baš pogodio u srce. Sigurni smo da ćete ga i vi povesti u šetnju, za totalni cool efekt neka to bude u ležernoj sportskoj varijaciji. Maksimalan broj modnih bodova, zagarantiran!

FREDDO

 

 

Znate što će nam nedostajati? Onaj predivan zvuk sudaranja kockica u visokoj staklenoj čaši dok miješamo svoju dozu kofeina ovog puta umućenu s mlijekom i ledom kako bismo preživjeli nalet visokih temperatura. Freddo cappuccino je definicija ljeta i ako ćemo ga već ostaviti u danima iza nas, poneka svilena haljina hladnog odsjaja i i odijelo glatke teksture mogu nastaviti svoj život u našem ormaru i pri tom nam pomoći da evociramo uspomene na ovo čudno 2020. ljeto.

 

LATTE

 

 

Velika čaša puna mlijeka u koju se umiješala doza espressa... Nježno, skoro slatkasto, svakako kremasto. Ona kava koja se pije umjesto slatkiša, a služi isključivo za uživanje. Za one priče kojima kratka kava jednostavno nije dovoljna. Ta blijeda nijansa tek „dodirnuta“ bojom kave je idealan izbor baš za ove dane kasnog ljeta. Jer fantastično ide uz preplanuli ten. Dok bijela kontrastno blista na tamnoj puti, ova boja kave s dosta mlijeka ističe svježinu kože na diskretan i profinjen način. Probajte, odmah ćete shvatiti o čemu govorimo.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više