Search

Cijeli svijet je poludio za nakitom od šarenih perlica, oduševljeni smo tim povratkom u djetinjstvo

Cijeli svijet je poludio za nakitom od šarenih perlica, oduševljeni smo tim povratkom u djetinjstvo

Tekst: BURO.


Tko može zadržati ozbiljno lice kad vidi nakit od šarenih perlica, cvjetića i smajlića? Čak i da vam se ovaj trend uopće ne sviđa ne možete poreći da se radi o neodoljivim komadima koji prizivaju optimizam i dobro raspoloženje. A s obzirom na aktualnu situaciju sve što nas može lako nasmijati je dobro došlo. Ovi komadi nakita gotovo instant nas vraćaju u djetinjstvo kada je najveći problem bio izabrati boju končića na koji ćemo nizati naše perlice iz DIY kompleta.

Sada smo odrasli i nemamo vremena baviti se “dizajniranjem” nakita, ali zato skoro svi brendovi nude gotove ogrlice od perlica i bez obzira na to što se radi o ozbiljnim markama (kao što je Balenciaga na primjer) finalni proizvod izgleda kao da ga je izradila petogodišnjakinja. I začudo, nemamo ništa protiv! Što više različitih boja, privjesaka, cvjetića, slova i oblika to bolje. Možemo trend opisati na milijun različitih načina, ali možda je najpreciznije reći da je ovo čista nostalgija.

Prikupili smo inspiraciju kako bismo se svi zajedno odvažili da ove šarene kreacije uvedemo u svoj stil. Probudite dijete u sebi i kroz modu prizovite zabavu. Birajte od smajlića (koji su svuda!), do bijelih perlica koje dominiraju i na odjeći ove sezone. Neka zabava počne!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više