Search

Donosimo vam 4 načina na koja Francuskinje nose jeans

Donosimo vam 4 načina na koja Francuskinje nose jeans

Tekst: BURO.


Uvijek im se okrećemo kada treba smisliti neku kombinaciju koja će trajati. Traperice su jedna od stvari koje Francuskinje nose non-stop, a pored ljetnih varijacija na temu koje uključuju bijele i svijetlo-plave muške košulje i jesenjih s klasičnim sakoima, u rukavu kriju još pokoji trik za njihovo kombiniranje. Donosimo vam još četiri načina na koji Francuskinje uvijek iznova nose svoj jeans. Nema na čemu.

UZ (CHANEL) SAKO

Ok, sako ne mora nositi legendarnu etiketu ali mora imati taj vibe. Bukle ili neki drugi materijal s izraženom teksturom koja podsjeća na "Chanel kostim", zlatni gumbi, luksuzni detalji i okrugli izrez bez revera. Ne postoji spoj koji bolje predstavlja Francuskinje: apsolutno damski komad kombiniran s ultimativnom casual ikonom.

DUŽINA DO gležnja + ČIZME S DEBELOM petom

Dužina do gležnja i lagano zvonaste nogavice u kombinaciji s debelom stabilnom petom su njihov zaštitni znak, a sljedeći korak je kombiniranje s nekim ženstvenim pletivom (i remenom u struku). Karirani sportski blejzer ili kaput preko ramena su uvijek dobrodošli.

DENIM ON DENIM

Košulja ili teksas jakna u istom tonu čine da traperice izgledaju poput elegantne uniforme, ali i da vizualno izduže figuru (ne zanemarujte). Potrebna vam je i damska torba koja će cijelu kombinaciju dodatno ispeglati, kao i obuća koja neće biti sportska - čizme, mokasine ili klasične salonke su dobra opcija.

MOKASINE (U CRNO-BijELOJ KOMBINACIJI)

Ovu klasiku možete spojiti na dva načina: ili samim mokasinama ili (ove sezone) trendi kombinacijom crnih mokasina i bijelih čarapa, a zatim je dodati u svaku prethodnu kombinaciju. Ne, nećete nikog podsjetiti na Michaela J Jacksona, pogotovo ako se odlučite da u miks ubacite oversized baloner, kaput spuštenih ramena ili neko mekano ženstveno pletivo (vez na kragni je dobrodošao detalj).

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više