Search

Dvije sjajne plisirane suknje koje je odjenula Alexa Chung

Dvije sjajne plisirane suknje koje je odjenula Alexa Chung

Metalik odsjaja

Tekst: A.P.


Image: Splash,
Gucci,
Getty

Već smo pisali o trendu plisiranih suknji koje u svojim kolekcijama posebno ističu kuća Loewe i Gucci, a omiljena britanska fashionistica ga doista zna nositi

Alexu Chung vidjet ćete na svakom događaju većeg značaja koji se održava u engleskoj prijestolnici, a svojom šarmantnom pojavom uvijek zasjeni ostale prisutne dame. Dogodilo se to i ovaj put, kada je u dva dana pokazala dva odlična stylinga. Jednostavna kombinacija prugaste šarene veste i Gucci plisirane zlatne suknje odličan je omjer ležernog i svečanog. Ona zna kako uz ovakve upečatljive komade ne treba nositi nakit, nego je još samo jednostavnim crnim salonkama zaokružila dojam.

Gucci

Na svečanom eventu magazina Hearst lijepa se Alexa pojavila u još jednom odličnom izdanju u kojem je uparila predimenzioniranu vestu mint boje sa srebrnom suknjom koja je nosila potpis Christophera Kanea. Ovaj outfit bio je rezerviran za nešto ležerniju obuću. Britanka se odlučila za vojničke čizme, čime je cijeloj kombinaciji dala jednu novu, urbanu notu.

Christopher Kane

Related articles

Buro 24/7 Selection

više