Search

Džemperi koje obožavaju britanske ikone stila

Džemperi koje obožavaju britanske ikone stila

Dizajn Belle Freud

A.P.


Image: Instagram,
Getty

Kći poznatog umjetnika Luciana Freuda jedna je od omiljenih dizajnerica britanske elite i cool scene koju predvodi Kate Moss

S cijelom ekipom slavnih prijateljica i klijentica, u koje se ubrajaju Laura Bailey, Alexa Chung, Dakota Johnson, Kate Moss, Susie Cave, Sheherazade Goldsmith, dizajnerica Bella Freud ima zagarantiran PR na svjetskoj razini. Njene kolekcije džempera, iz kojih se izdvajaju dva, sad već kultna modela, "1970" i "Ginsberg Is God" postali su sinonim za cool stil, a popularnosti svjedoči i činjenica da se ovi džemperi nose čak i danas bez obzira na trenutne trendove. Pored džempera u ponudi su mini haljine i suknje, proizvedene u ograničenim količinama po želji dizajnerice, koja je onomad izjavila da želi malen brend u kojem će uživati.

Džemperi koje obožavaju britanske ikone stila (фото 1)

Njena nova kolekcija donosi nekoliko varijacija na gore spomenute kultne primjerke; "1970" za proljeće 2015. dolazi u baby plavoj nijansi, "Dance" trikolorni džemper oda je 70-im godinama, "Lion" je zaigran motiv koji imitira Pepsi logo, a kao dio stalne postave nalazi se i džemper posvećen velikoj Jane Birkin s natpisom "Je t'aime Jane" .

Džemperi koje obožavaju britanske ikone stila (фото 2)

Džemperi koje obožavaju britanske ikone stila (фото 3)

Džemperi koje obožavaju britanske ikone stila (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više