Search

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu

Tekst: BURO.


Ako pratite Kendall Jenner i Hailey Bieber na Instagramu onda ste sigurno ispratili njihov put u Cabo. Ne znamo jeste li oduševljeni onime što ste vidjeli ili ste pomalo ljubomorni što niste tamo, ali ono što smo mi mogli primijetiti je da su djevojke na ovo putovanje ponijele odjeću malih, ne toliko poznatih brendova. Zato smo odlučili otkriti koji su se kupaći kostimi, šorcevi i minijaturni bikiniji pojavili na njihovim Insta fotografijama i koji su to brendovi o kojima se sve više priča.

HEAVY MANNERS

@heavymanners

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 1)

Ovaj brend osnovala je Lisa Caprio koja je odrasla na plaži s ladicom punom bikinija. Svako jutro tijekom leta ona bi ustala, obukla kupaći, uzela ručnik i provela dan na plaži. Lisa sada živi u New Yorku, ali je te dane svog djetinjstva utkala u brend koji je pokrenula i dodala fenomenalne printeve na svoje retro, dvodijelne kupaće. "Krojevi su jednostavni, evergreen i funkcionalni, jer djevojkama poput mene jedino što je važno je da se ne vide tragovi sunčanja i da se u isto vrijeme osjeća slatko", rekla je Lisa o svojim kreacijama.

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 2)
Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 3)

SIEDRÉS

@siedres

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 4)
Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 5)

Ovaj turski brend je smješten u izmišljeni mediteranski grad Siedrés, a njegovi osnivači Emir i Ceylin Türkkan Bilge željeli su napraviti stvari koje možete nositi na odmor ali u kojima se također možete kretati i u gradu. Po njihovim riječima ovo su "malo elegantnije stvari od opuštenog i laganog mediteranskog stila, pomiješane sa sunčanim i senzualnim dodatkom tipičnoj skandinavskoj garderobi". Vidite kako je njihove hlače isfurala Hailey koja ih je uparila sa svilenim topom i štiklama.

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 6)

vitamin a

@vitaminaswim

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 7)
Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 8)

Osjećati se dobro i izgledati dobro je moto brenda Vitamin A. Super seksi (i super održivi) brend kupaćih kostima obećava svojim kupcima da će svoje modele izrađivati od materijala koji ne zagađuju okolinu. Također, dio zarade od prodaje daju udruženjima za zaštitu oceana, što je bez sumnje bio razlog da ih Bieber ponese na svoj odmor u Cabo.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više