Search

Haljina u kojoj možete provesti cijelo ljeto

Haljina u kojoj možete provesti cijelo ljeto

Etno model dizajnerice Vite Kin


Image: Instagram,
Farfetch,
Net A Poter,
Zara

Etno modeli haljina Vite Kin idealan su komad u kojem možete provesti ljeto, a u trgovinama možete pronaći i njihove pristupačnije inačice

Ovakav model haljine sjajan je izbor za ljetne dane. U njoj možete provesti cijeli dan - možete je nositi za šetnju gradom, odlazak na plažu ili jednostavno odmor kod kuće ili pak u hotelu na nekoj destinaciji na kojoj provodite odmor. U nastavku pogledajte gdje sve možete pronaći ovakve haljine, tko ih dizajnira u Hrvatskoj i kako ih nose trendseterice.

Dizajner vs. high street

Haljine Vite Kin mogu se pronaći na Farfetchu i u drugim online trgovinama, baš kao i haljine brendova koji su se također priklonili vezenju etno motiva na svoje haljine. Među njima su Zimmermann i LoveShackFancy, ali i high street brendovi među kojima se posebno ističe Zara sa svojom ponudom pristupačnih haljina inspiriranih modelima Vite Kin.

I hrvatski dizajneri njeguju tradicionalne vezove

Na Büro 24/7 smo već pisali o brendu Kaviy Couture čija je nit vodilja konavoski vez. Brend je osnovan u Splitu, a glavni motiv za izradu ovakvih komada odjeće dizajnericama je nedostatak etno odjeće na hrvatskom tržištu i želja za stvaranjem nečeg drugačijeg. Hrvatska kulturna baština je bogata stoga imaju nepresušan izvor inspiracije, a sigurno je i kako će turisti znati prepoznati kvalitetu ovakvog dizajna.

 Kaviy Couture

Kako trendseterice nose Vitu Kin?

Trendseterice obožavaju komade Vite Kin i redovito ih nose tijekom odmora, ali i na posao kao što to primjerice čini osnivačica Man Repellera, Leandra Medine. Haljine Vite Kin obožavaju Anna Dello Russo, Natasha Goldenberg, ali i naša Mirela Forić Srna koja bez ovih odličnih haljina s etno motivima ne odlazi na odmor, a jedan je model nosila i tijekom nedavnog posjeta Toskani. U nastavku pogledajte nekoliko kombinacija trendseterica u Vita Kin haljinama.

Mirela Forić Srna

Leandra Medine

Paulinha Sampaio

Sue Giers

Related articles

Buro 24/7 Selection

više