Search

Košulja haljina s crvenim prugicama kao idealan komad za ljeto

Košulja haljina s crvenim prugicama kao idealan komad za ljeto

Pogledajte gdje je sve možete pronaći

Image: Lidija Lešić Insatgram,
Pamela Allier,
Dora Juras Pivac Instagram,
Balenciaga,
Zara

Košulja haljina s crvenim prugicama najpopularniji je komad za ljeto 2017. sudeći prema ponudi high street brendova i dizajnera, ali i tome kako je nose trendseterice

Ovaj zanimljiv komad vidjeli smo prvi put u prošlogodišnjoj resort kolekciji Demne Gvasalije za Balenciagu. Gvasalia je ovu maksi košulju haljinu spojio sa statement naušnicama, crnom šiltericom s bijelim Balenciaga logom te popularnom "Bazaar" torbom u kombinaciji plavih i bijelih prugica. Nakon njega, ovu su haljinu preuzeli i high street brendovi, a trendseterice je ovog ljeta ne prestaju nositi.

Dizajner vs. high street

Zara nije čekala dugo prije nego što je u svoju ljetnu kolekciju uvrstila haljinu košulju s crvenim prugicama inspiriranu onom kuće Balenciaga. Oni su je predstavili u nešto kraćem i užem kroju, s pojasom u struku, i tako nam svima ovaj popularan komad učinili pristupačnijim. Ovaj model haljine idealan je za sve prigode tijekom ljeta, a možete je nositi kao haljinu ili ispod nje odjenuti kratke hlačice i raskopčati je skroz do struka.

Balenciaga

Zara

Kako to nose trendseterice?

Svjetske trendseterice poput Pamele Allier koja je prikazana na gornjoj fotografiji obožavaju ovaj model haljine, ali nose je i hrvatske trendseterice. Lidija Lešić svoju prugastu košulju haljinu nosi u šetnji gradom s kratkim traper hlačicama, bijelim sunčanim naočalama i crvenom maramom u kosi. Dora Juras Pivac, s druge strane, svoju prugastu haljinu košulju bira za odlazak na put i kombinira je s jednostavnim sandalama i sunčanim naočalama mačkastih okvira. 

Lidija Lešić

Dora Juras Pivac

Related articles

Buro 24/7 Selection

više