Search

Jedna elegantna žuta haljina koju viđamo svugdje

Jedna elegantna žuta haljina koju viđamo svugdje

Svi je nose

Tekst: A.P.

Ako je suditi po fotografijama s Tjedana mode, modnim blogovima, ali i našoj sceni, žene su odabrale svoju najdražu žutu haljinu sezone

Sve je krenulo s njujorškim Tjednom mode na kojem su street style fotografije prštale od boja s naglaskom na jednu žutu haljinu zanimljivog kroja. Haljina je toliko popularna da su žene hodale u njoj ruku pod ruku, što je inače nezamislivo za pripadnice blogerske i Instagram klike koje žive za fotku na street style reportaži Voguea ili bloga Collage Vintage. Potom smo ovu kreaciju vidjeli na planetarno popularnoj influencerici Aime Song, pa ju je odjenula druga popularna plavuša Blair Eadie, da bi se krug zatvorio s hrvatskom pjevačicom Severinom Kojić koja ju je odjenula na partyju brenda Aura u Beogradu prije koji dan.

haljina

Što je tako posebno u ovoj kreaciji s potpisom američkog brenda Tibi? Prvo, dolazi u najtraženijoj boji sezone (žutoj) koja bi trebala iz dućana istisnuti milenijsku ružičastu. Kroj je jako zanimljiv i dozvoljava poigravanje sa siluetom zahvaljujući prorezima na struku i remenu kojim možete obuhvatiti haljinu i tako naglasiti struk ili naglasiti samo jednu stranu (kako je to učinila Severina) i dobiti sasvim novu siluetu. Privlačnost se sigurno krije i u mogućnosti kombiniranja s različitim dodacima. Naime, jednako će dobro izgledati s elegantnim sandalama, nekim statement cipelama ili čizmama kao što vidite na primjeru iz street stylea. Haljina je izrađena od plisiranog satena, cijena joj je 1.100 eura i možete je kupiti na Net-a-Porteru.

tibi

Tibi

tibi

tibi

tibi

tibi

tibi

Related articles

Buro 24/7 Selection

više