Search

Jesu li cipele novi nakit i trebate li staviti ogrlicu na omiljene salonke?

Jesu li cipele novi nakit i trebate li staviti ogrlicu na omiljene salonke?

Tekst: BURO.


Iako živimo u vremenu koje izgleda kao da je sastavljeno od beskonačnih dana ispunjenih trenirkama i debelim jaknama, odgovor je da. I to glasno da poput svih broševa, cirkona, kristala i lanaca koje u posljednje vrijeme vidimo na obući svjetskih brendova. Tu su novi trendi dizajneri koji pomiču granice dodajući cirkone na štiklu, kaišiće na vrh cipele, na svaki dio na kojem može izgledati genijalno. S druge strane i klasični modeli su dobili svoj update u vidu svjetlucavih detalja. Možda nemamo ideju gdje ćemo nositi sve ove raskošne cipele, ali ih stvarno želimo.

Jesu li cipele novi nakit i trebate li staviti ogrlicu na omiljene salonke? (фото 3)

@STYLEHEROINE

Vrijeme nije najbolje, korona vlada i klubovi ne rade, ali dizajneri su se toliko razigrali na polju obuće da se počinjemo pitati je li ok kupovati sandale za “na policu”? Ljetos smo izdvojili naše omiljene modele sandala s cirkonima, ali od tada se party zahuktao. Na cipelama su sada ukrasi za koje se slobodno možemo zakleti da smo ih tijekom devedesetih i dvijetisućitih imali u svojim kutijama za nakit.

Jesu li cipele novi nakit i trebate li staviti ogrlicu na omiljene salonke? (фото 6)

@MASSIMOBONINI_OFFICIAL

Ako se bolje zagledate, primijetit ćete da ukrasi na sandalama zapravo izgledaju kao par visećih naušnica, a da su oko gležnja salonki predimenzionirane narukvice. Nema više potrebe da kupujete narukvicu za gležanj, budući da cipele dolaze u toliko raskošnim varijacijama da bi posramile svaki anklet. Živimo u DIY svijetu pa je ovo možda sjajno vrijeme da isprobate koliko ste vješti s prstima, a ako uspijete u toj misiji, uživat ćete u paru novih super seksi štikli. Izdvojili smo vam najbolje varijacije na temu koje možete kupiti sada i nositi zauvijek.


Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više