Search

Kako kombinirati košulju s volanima za svaki dan?

Kako kombinirati košulju s volanima za svaki dan?

Komad koji je još uvijek u trendu

Tekst: A.P.


Iako se trendovi u prosjeku zadržavaju nekoliko mjeseci dok ih Instagram ne iskonzumira do kraja, neki prežive i dvije sezone

Tome je slučaj s volanima, točnije bluzama i košuljama s volanima koje su prošle sezone bile toliko popularne da ste teško mogli pronaći običnu košulju u ponudi high street trgovina. Isti je slučaj i ovog proljeća kada nas na policama dućana očekuje novi val modela bluza i košulja ukrašenih volanima svih veličina. Za dnevne kombinacije doista ne možete pogriješiti ako košulju kombinirate s trapericama i tenisicama. U trendu su i asimetrične traper suknje svih duljina te se po želji možete odlučiti za mini verziju ili nešto decentnije midi duljine.

Lijepo će se slagati s palazzo hlačama ako ste elegantniji tip i preferirate sofisticirane kombinacije u dnevnim prigodama. Velik broj brendova u lookbookovima kombinira košulje ovog tipa s trendovskim korzet remenima. U stvarnom životu pripazite na kombinacije ovog tipa: ono što izgleda lijepo na fotografiji kada je model statičan i kada je na snimanju prisutno 5 stilista, neće nužno izgledati dobro u stvarnom životu. Suknje A kroja s uzorcima također mogu biti problematične u kombinaciji s volanima. Radije odaberite one jednobojne koje su nenametljive. U nastavku pogledajte nekoliko kombinacija koje vam mogu biti od pomoći.

shirt1

 

shirt2

shirt3

shiurt4

shirt

shirt6

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više