Search

Kako nositi dugi blejzer na tri načina?

Kako nositi dugi blejzer na tri načina?

Po uzoru na Rosie Huntington-Whiteley

Tekst: A.P.


Image: Splash

Ako vam nedostaje inspiracije za stajling dugih blejzera koji su preplavili police naših trgovina, onda pogledajte kako to radi besprijekorna Rosie H. Whiteley

Jedna od najpopularnijih kombinacija je ujedno najjednostavnija, a sastoji se od obične pamučne bijele majice, dobrog para traperica i blejzera koji se nosi raskopčan umjesto jakne. Ove smo sezone vidjeli dosta stajlinga u kompletu, točnije spajanje blejzera i pripadajućih hlača širokog kroja koje su najsigurnija opcija ako ne znate na što biste nosili blejzer. U tom slučaju blejzer možete nositi na golo tijelo, bralette grudnjak ili u kombinaciji s bijelom majicom kako je to napravila Rosie, a liniju naglasite s torbicom oko struka. Atraktivna kombinacija je ona u kojoj dugi blejzer kombinirate s čizmama iznad koljena i tajicama. Rosie na ovoj fotografiji nosi sivi blejzer s potpisom talijanskog brenda Blaze Milano koji je u struku stegnula s kožnim remenom ukrašenim asimetričnim lancima. U ovom slučaju tajice možete zamijeniti s čarapama, a ispod blejzera odjenite kratke pripijene hlačice koje se neće ocrtavati.

Blejzer

U večernjim kombinacijama si možete dozvoliti nešto jače modne dodatke poput ovog debelog kožnatog remena s kristalnom kopčom kojim je naglasila struk. PVC tajice ili hlače možete nositi još neko vrijeme dok se večernje temperature ne dignu, a iste će izvrsno izgledati u kombinaciji s klasičnom crnom štiklom. Rosie na fotografiji nosi dugi sako s točkicama dizajnerice Magde Butrym, Zeynep Arcay PVC hlače, Saint Laurent čizmice i Beau Soci remen.

rosie h whiteley

Related articles

Buro 24/7 Selection

više