Search

Kako poznate Hrvatice nose high street komade?

Kako poznate Hrvatice nose high street komade?

H&M, Zara i Topshop

A.P.


Image: Instagram

Severina Vučković, Nikolina Lacković i Anita Dujić

Bez obzira na to koliko vaš račun brojao nula, svi volimo "ubosti" neki dobar komad po što povoljnijoj cijeni. Iznimka nisu ni poznate Hrvatice koje često kombiniraju high end i high street komade, pogotovo u dnevnim opuštenim prigodama kada nisu obvezne pohoditi neko formalno događanje.

Severina

Žena s jednim od najraskošnijih ormara u Hrvatskoj zasigurno je Severina Vučković. Teško je pobrojati sve dizajnerske stvarčice koje rado kupuje i nosi ih na eventima i koncertima. Ipak, za slobodan dan Severina voli zaviriti u H&M u kojem najčešće kupuje traperice. Tako je za novu sezonu nabavila trendovski rasparani model traperica koji je kombinirala s pamučnom majicom s potpisom hrvatskog brenda Mustra i neon žutim sandalama Giuseppe Zanotti.

Nikolina Lacković
Nikolina Lacković voli ženstvenu modu te je u formalnim prigodama često možemo vidjeti u koktel haljinama i raskošnim suknjama. Za šetnju gradom lijepa brineta ipak bira nešto udobnije komade poput ovog maslinasto zelenog kombinezona kuće Topshop. Kombinezon je upotpunila našim predmetom žudnje: zlatnim cipelama/sandalama s potpisom kuće Chanel.

Anita Dujić

Anita Dujić poznata je kao promotorica hrvatskog dizajna te je često možemo vidjeti u komadima s potpisom Roberta Severa, Nebo, Sonje Lamut i Anamarije Ricov. Za sunčan vikend u gradu Anita je odabrala šarmantnu kombinaciju točkaste bluze s volanima s potpisom kuće H&M i crne mini suknje. Look je zaokružila ružičastom torbicom Roberta Severa i popularnim gladijatoricama.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više