Search

Kako se danas nosi mala crna haljina? Zaboravite na pravila

Kako se danas nosi mala crna haljina? Zaboravite na pravila

Tekst: BURO.

Poštedjet ćemo vas sage o tuzi Coco Chanel kada je izmislila malu crnu haljinu ili Audrey Hepburn u filmu "Doručak kod Tiffanyja". Ovo su validne reference, naravno, ali njihovo doslovno kopiranje ne vodi nigdje. Ono što je važno je osobnost koja svakom komadu daje tajosobni karakter osobe i drago nam je za vidjeti da se upravo osobnost vratila na scenu

Kako se danas nosi mala crna haljina? Zaboravite na pravila (фото 3)

@styleheroine

Iako je noćni život bio na pauzi gotovo cijelo ljeto, mala crna haljina je nekako izašla iz naših ormara kao ono što je i bila originalna ideja: praktičnost. Dodajte na to dašak jednostavnosti i udobnost (također njeni originalni atributi) i dobili ste listu idealnog komada za apsolutno svaku situaciju u new normal stvarnosti, zar ne? Ipak, ne dozvolite da vas ovo zavara, seksepil nikako nije isključen iz igre. Štoviše, pojačan je do maksimuma.

Crne haljine koje trenutno dominiraju dozvoljavaju vam da radite što vam padne napamet. Mini Saint Laurent s dubokim bijelim tenisicama usred dana? Savršeno! Rastezljive varijante udobne poput odjeće za vježbanje? Naravno! I ne zaboravite: najbolje imaju neočekivane izreze na leđima. Drama na n-ti stupanj s rukavima u stilu osamdesetih i visokim potpeticama za večer u izoliranoj vinariji? San snova. Jasno vam je da se onaj kroj koji povezujemo s Jackie O povukao i ustupio mjesto svim varijacijama na temu pa se sada igramo volumenom poput Dankinja ili pak nosimo košulja-haljina varijante ali ne od popelina, već od crne kože.

Kako se danas nosi mala crna haljina? Zaboravite na pravila (фото 8)

@anoukyve

Na svaku od ovih kombinacija možete nabaciti oversized baloner, traper jaknu ili košulju i lagano zakoračiti u jesen. Sada kad smo je ponovo otkrili kao uzbudljivu, nećemo je se lako odreći! Ipak, ne zaboravite jedan klasičan savjet: mala crna haljina treba biti takva da može nositi od jutra do sutra.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više