Search

Kakve kupaće kostime nose poznate Hrvatice ovog ljeta?

Kakve kupaće kostime nose poznate Hrvatice ovog ljeta?

Dame pokazale nove modele na Instagramu

Tekst: A.P.

Image: Instagram

Poznate dame uputile su se na obalu i pokazale kakve modele kupaćih kostima su odabrale za ljeto 2017.

Jedna od najpopularnijih hrvatskih trendseterica Tatjana Dragović uvijek prati aktualne trendove te je i ovog ljeta nabavila dva atraktivna modela kupaćih kostima. Radi se o romantičnom dvodijelnom modelu s čipkom s potpisom australskog brenda Zimmermann koji je ponijela za ljetovanje u Cavtatu. Nekoliko dana prije oduševila je svoje Instagram pratitelje u atraktivnom jednodijelnom modelu s rebrastim uzorkom i otvorenim leđima.

Tatjana Dragović

Jednodijelni kupaći kostimi izrazito su popularni ove sezone, a jedan takav seksepilan model koji dizajnom podsjeća na body odabrala je i Dora Juras Pivac za vikend na Braču. Zgodna Iva Leko se odlučila za dvodijelni kostim visokog struka ukrašen špricanim uzorkom, a isti retro model kupaćeg nosi i naša poznata manekenka Helena Šopar.

Isabella Rakonić

Da su kupaći kostimi postali pravi statement komadi dokazuje i Isabella Rakonić koja je pokazala dva trendi modela - bijeli bikini visokog struka s detaljima od tila i ručno rađeni crni bikini sa šljokicama s potpisom branda Mrvica Crafts.

Petra Nižetić

Iva Leko

Lana Jurčević

Tatjana Galić

Dora Juras Pivac

Izabella Andrijanić

Suzana Horvat

Ivana Runjić

Helena Šopar

Isabella Rakonić

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više